Bolighandel

Bolighandel – undgå fælderne, når du skal købe eller sælge bolig

At handle bolig er uoverskueligt for mange. Love og bestemmelser om alt lige fra købsaftale til tinglysning er blot nogle af de forhindringer, du støder på, når du enten skal købe eller sælge en bolig. Spørgsmål vedrørende juridiske, økonomiske og byggetekniske forhold vil dukke op i forbindelse med din bolighandel. Der er mange fælder, og risikoen for at have overset en væsentlig detalje, der kan betyde tab af store pengesummer, er stor. En bolighandel er en af livets store investeringer, hvorfor du gør klogt i at overveje, hvorvidt det er en proces, du skal have professionel hjælp til at komme succesfuldt igennem.

Hjælpen er nær

Sagførerne hjælper dig på rette vej og gør din bolighandel til en overskuelig proces. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer, så du får en god oplevelse med din bolighandel. Vi skaber tryghed for dig og dine nærmeste, og du kan roligt sove om natten uden bekymringer om klausuler og deklarationer.

Hos Sagførerne anskuer vi både sagen fra køberen og sælgerens perspektiv. Vi kortlægger, hvilke behov og ønsker parterne har og finder ud af, hvordan de opfyldes. For os er det vigtigt nøje at gennemgå beskrivelsen af ejendommen samt de tilhørende fotos og derefter se på, hvordan det stemmer overens med virkeligheden, så du ikke bliver snydt.

Er du i tvivl om blot det mindste, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, ligegyldigt hvilken boligsituation du befinder dig i.
Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her