Basisadministration

Det er opfattelsen hos Sagførernes Ejendomsadministration, at vores klienter har brug for gennemsigtighed og klarhed vedrørende de ydelser, vi kan levere.

Derfor, og fordi der hos forskellige klienter kan være forskellige behov, har vi opdelt vores ydelser i dels én pakke, der omfatter basisadministration og dels en række andre tillægsydelser.

Basisydelsen, du kan læse om her, består af de mangfoldige ydelser, der knytter sig til den daglige ejendomsadministration, og som betyder, at du som ejer af ejendommen ikke nødvendigvis skal interessere dig for dens løbende drift.

Det indebærer, at Sagførernes Ejendomsadministration sørger for, at huslejen bliver opkrævet og indgår, at lejere opsiges eller sættes på porten, hvis det er nødvendigt, at vi har den fulde kontakt med beboerne, vicevært, håndværkere og myndigheder, at lejen til stadighed sikres som værende højst mulig, at økonomien er på plads og i denne forbindelse, at regninger og terminsydelser osv. bliver betalt rettidigt, og at varmeregnskab bliver udarbejdet og udsendt.

Har du herudover brug for ydelser for eksempel i forbindelse med genudlejning eller håndtering af konflikter, kan vi også tilbyde sådanne tillægsydelser, som du kan høre og læse om her.
Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her
Del denne historie