Priseksempler

Priserne hos Sagførernes Ejendomsadministration er konkurrencedygtige og gennemskuelige.

Det indebærer, at du på forhånd præcis er klar over, hvilke udgifter du vil få til den løbende ejendomsadministration, ligesom de fleste af vores tillægsydelser er konkret prissat, så du på forhånd kender udgiften.

Det ligger i sagens natur, at prisen for den daglige ejendomsadministration afhænger af antallet af erhvervs- og/eller boligenheder.

En boligudlejningsejendom med 100 lejligheder vil udløse en administrationsudgift pr. lejlighed, der er væsentligt lavere, end havde der været tale om boligudlejningsejendom med eksempelvis 8 lejligheder.

Det skyldes, at en række af de opgaver, vi som ejendomsadministrator skal håndtere, ikke nødvendigvis er væsentligt mere ressourcekrævende ved en stor ejendom end ved en lille.

Til illustration af prisniveauet kan det oplyses, at udgiften til basisadministration af en boligudlejningsejendom med 4 opgange, der hver indeholder 8 boliglejemål, ligger i intervallet fra kr. ca. 1.400,00 til kr. ca. 1.900,00 pr. år alt efter, om ejendomsadministrationsaftalen indgås for kortere eller længere tid.

Hvis du er interesseret i at indgå administrationsaftale med Sagførernes Ejendomsadministration, foreslår vi, at du kontakter os for en uforpligtende samtale, hvor du kan modtage et konkret og gennemskueligt tilbud på din fremtidige ejendomsadministration.
Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her
Del denne historie