Entreprise

Store ideer kræver store investeringer og god rådgivning

En entreprise er en aftale mellem en bygherre på den ene side og en entreprenør på den anden. Dens udførelse har stor betydning for de involverede parter, der binder sig juridisk såvel som økonomisk i kraft af entreprisen. Derfor er det en god ide at lade en professionel sagfører med indsigt i og erfaring med området rådgive dig i processen, hvad enten du står som bygherre, der ønsker at investere i et projekt eller som entreprenøren, der skal bringe de store ideer til udførelse.

Hvad kan vi hjælpe med?

Den rigtige udførelse af en entreprise, sikrer ikke blot en klar forventningsafstemning mellem alle parter og en rammesætning om et byggeprojekt. Kontrakten er også vigtig, fordi den anskueliggør ansvarsfordelingen og sørger for juridisk sikkerhed i tilfælde af byggesjusk og andre problemer, der måtte opstå med byggeriet både under og efter selve byggeprocessen.

Sagførerne kan hjælpe med rådgivning og gennemlæsning af kontrakter, så du er sikker på at undgå ubehagelige overraskelser. Det gælder både for dig som bygherre og for dig som entreprenør. Vi kan selvfølgelig også assistere, hvis der er opstået uenighed mellem parterne i et byggeprojekt og føre din sag.


Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her