Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Skal Sagførerne se handlens dokumenter, før I underskriver købsaftalen?

Jeres advokat ser almindeligvis først handlens dokumenter, efter I har underskrevet købsaftalen. 


Det kan umiddelbart virke lidt bagvendt, men hvis I som køber sørger for at købsaftalen indeholder et advokatforbehold , fungerer det problemfrit. Har funder jeres drømmehus, skal I således ikke vente på, at advokaten gennemgår købsaftalen og dens mange bilag, mens en anden køber underskriver for næsen af jer.


I skal imidlertid selv sikre jer, at købsaftalen indeholder et advokatforbehold, inden I underskriver. Advokatforbeholdet kan fx formuleres således: ”Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at købers advokat kan godkende købsaftalen i sin helhed”. Uden et advokatforbehold kan I alene komme ud af bolighandlen ved at anvende den lovbestemte fortrydelsesret, hvorefter I skal som betale 1 % af købesummen til sælger.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger