Testamenter

Hvis du dør uden at have oprettet et testamente, fordeles arven efter dig efter arvelovens regler. Det er lovgivers bedste bud på, hvad de fleste ønsker sig.

Men måske kender du ikke arvelovens regler?

Og måske er dine familieforhold lidt anderledes end dem, lovgiver tænkte på, da arveloven blev formuleret?

Måske har du for længe siden oprettet et testamente, men synes, det vil være en god ide at få det gået efter i sømmene?

Måske tager dit gamle testamente ikke højde for, at arveloven blev ændret med virkning fra 1. januar 2008, og dette kan have betydning for et tidligere oprettet testamente?

Og måske har du måttet sande, at verden har forandret sig siden dengang, herunder dine personlige forhold og økonomiske situation?

Det er derfor en rigtig god idé at sikre sig, at arven efter dig bliver fordelt sådan som du ønsker det. Det sker ved oprettelse af et testamente. Hvis du eller din samlever/ægtefælle har børn fra tidligere forhold, vil jeg anbefale dig at få din sagfører til at give dig personlig rådgivning. Så undgår du ubehagelige overraskelser.

Send Else Laursen en mail på ell@sagfoererne.com eller ring på 8643 5513 og fortæl os om din situation, og hvad du gerne vil have, dit testamente skal tage højde for. Ud fra dine ønsker laver vi et udkast til testamentet, som vi sammen gennemgår på et møde her hos os (eller pr. telefon, hvis du foretrækker det). Vi retter testamentet til, og sender det endelige testamente til dig med posten sammen med en notarialgenpart og en vejledning i, hvordan testamentet skal underskrives hos notaren. Alt dette koster kr. 4.000,00 inkl. moms.

I de tilfælde, hvor der er behov for flere møder eller flere lange telefonsamtaler, eller hvor du har særlige ønsker til båndlæggelse af arven, da vil vores arbejde i forbindelse med testamentet være mere omfattende, hvorfor der i disse tilfælde vil blive aftalt en anden pris.

Hvis du har svært ved at komme til møde her på kontoret, kommer vi også gerne på besøg hos dig. Det vil koste en merpris – alt afhængigt af hvor langt du bor fra Sagførerne. Ring til os, så finder vi sammen den løsning, der passer til dig.
Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her