Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Kontraopsigelse for timelønnede 

Kontraopsigelse er hvor en allerede opsagt, men stadig ansat, opsiger sin stilling i opsigelsesperioden. Dette vil sige at stillingen kontraopsiges. I tilfælde af en kontraopsigelse, vil det være medarbejderens opsigelsesvarsel, der er gældende, da denne typisk er kortere. 

Reglerne om kontraopsigelse er ens, uanset om den ansatte er funktionær ansat eller ikke.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Kontraopsigelse

Der gælder de samme regler i forbindelse med kontraopsigelse, hvad end den ansatte er funktionær eller ej. Den ansatte har derfor samme adgang til at kontraopsige sin stilling, uanset at denne ikke er omfattet af funktionærloven. Kontraopsigelse er hvor en medarbejder, der er blevet meddelt det retmæssige opsigelsesvarsel, selv opsiger stillingen inden stillingens udløb, således at ansættelsesforholdet ophører før det første varsel. Kontraopsigelse kan derfor give den ansatte en kortere opsigelsesfrist, da den ansatte typisk vil have krav på et længere opsigelsesvarsel end arbejdsgiveren har.


Typisk vil kontraopsigelse for funktionærer være mere relevant, idet det typisk har krav på længere opsigelsesvarsler end hvad ikke-funktionærer har. Ikke-funktionærer kan også kontraopsige deres stilling.


Kontraopsigelse er især relevant i forbindelse med en fritstilling, da den ansatte i fritstillingsperioden har en loyalitetsforpligtelse overfor arbejdspladsen, og derfor ikke må ansættes hos konkurrenter. Ved kontraopsigelse kan den ansatte bringe ansættelsesforholdet til ophør før tid, og dermed blive ansat ved en konkurrent. 

Læs mere om kontraopsigelse på dette link. 

Advokat?

Hos Sagførerne er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Er du i tvivl om hvad kontraopsigelse har af konsekvenser for dig? Hos Sagførerne står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt Sagførerne, hvis du ønsker rådgivning om ansættelsesretten. Vores advokater kan kontaktes på mail eller telefon. Du kan desuden udfylde vores kontaktformular nedenfor, hvorefter vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Første samtale er helt uforpligtende. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon