Selskabsstiftelse

Ser du et uudnyttet potentiale i markedet?

Overvejer du at tage springet og blive iværksætter, eller er du virksomhedsejer/leder, og tænker du på at stifte et nyt selskab?

Hvad enten du ønsker at starte noget helt nyt op, eller du bygger videre på et veletableret grundlag, kræver selskabsstiftelse indsigt i en række områder, ikke mindst i forhold til lovgivningen. Det er ikke tilfældigt, hvilke juridiske og økonomiske rammevilkår din virksomhed får – det afhænger i høj grad af de valg, du foretager på dette tidlige tidspunkt i processen. Et rigtigt godt valg er at konsultere dig med en professionel sagfører.

Den rigtige start betyder bedre fremtidsudsigter

Hvilken forskel er der på de selskabsformer, du kan registrere din virksomhed som? Hvad betyder det for dig, hvis du gerne vil stifte et aktie- eller anpartsselskab? Hvordan forholder det sig med vedtægter og ejeraftaler, frister og gebyrer? En række essentielle valg er forbundet med det at stifte virksomhed, og det er en god ide at have en kompetent og erfaren rådgiver ved din side, når du skal træffe dem. Det er en tidlig investering, du vil kunne mærke langt ind i din virksomheds fremtid.

Det kan vi hjælpe med

God rådgivning i forbindelse med stiftelsen af en ny virksomhed i hvilken som helst selskabsform er afgørende for, at alle beslutninger bliver taget på et fuldt informeret grundlag. Du bør allerede her have en klar forståelse for muligheder og begrænsninger samt økonomisk og juridisk hæftelse for virksomheden. Det kan Sagførerne hjælpe dig med.

Vi har stor erfaring med selskabsstiftelse, og det kan komme din nye virksomhed til gode. Vi rådgiver dig ved at kombinere denne erfaring med analyse og forståelse af dine ideer med den virksomhed, du ønsker at starte. Du kan i stedet koncentrere dig om at realisere de visioner, der skal drive din nystiftede virksomhed frem mod succes.


Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her