Erhvervslejeret

Erhvervslejeret – leje og udlejning af erhvervslejemål

Leje og udlejning af erhvervslejemål er et juridisk område, hvor der skal tages forbehold for mange nuancer. Forhandling og vurdering af erhvervslejekontrakter samt finansieringsmæssige forhold er blot nogle af de områder, der er værd at vide noget om i den forbindelse. Der kan nemt opstå fejl og mangler, som kan have store økonomiske konsekvenser. Det undgår du dog, hvis du har en professionel medspiller på sidelinjen.

Erhvervslejeret er et område med aftalefrihed, hvilket gør det til et mere komplekst område end mange andre. Aftalefrihed betyder, at der ikke findes nogen standardkontrakt, som man kan gå ud fra, men at man skal forholde sig til alle punkter i loven. Lovgivningen inden for området giver ingen beskyttelse af lejer, som derfor bliver meget udsat. De enkelte bestemmelser har en afsmittende effekt på de øvrige bestemmelser, hvorfor man skal være særligt omhyggeligt med at udarbejde erhvervslejekontrakter.

Vi hjælper dig med at undgå fejl og mangler


Hos Sagførerne hjælper vi dig med at undgå fejl og mangler i forbindelse med erhvervslejeret, hvad enten du er lejer eller udlejer. Vi sørger for at erhvervslejekontrakten udformes på en måde, som er optimal for udlejeren og rimelig for lejeren. Vi rådgiver dig om alle forhold, der er væsentlige at tage i betragtning i netop din situation, så du kan føle dig tryg og gøre det, du er bedst til. Er du i tvivl om blot det mindste spørgsmål vedrørende erhvervslejeret, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi har stor erfaring inden for området og står klar til at besvare dine spørgsmål samt rådgive dig på den mest effektive måde.
Tilmeld dig Sagførernes nyhedsbrev her