Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis.

Har du problemer med fejl og mangler?

Er der byggerod på pladsen, eller bærer byggeriet præg af fejl og mangler, så er du ikke alene om at være stødt på problemer med håndværkere. Hos Sagførerne har vi set utallige eksempler på fejl og mangler i forbindelse med byggeprojekter, og vi har stor erfaring med at rådgive bygherren i forbindelse med byggeri.

De meste sete problemer er:

  • Det udførte arbejde er ikke lavet håndværksmæssigt korrekt.
  • Regningen er højere end aftalt.
  • Der er uenighed om, hvad der kan faktureres som ekstraarbejder.
  • Den lagte tidsplan for byggeriet bliver ikke overholdt.
  • Entreprenøren ændrer på aftalen efter, arbejdet er gået igang.


Nogle gange kan projekterne reddes med en skrivelse på vores brevpapir, andre gange kræver det, at der afholdes syn og skøn, og i yderste konsekvens kan en retssag være uundgåelig. Du har under alle omstændigheder brug for en vurdering af en advokat med speciale i byggeri.


Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Kontakt Susanne Damouni hvis du har problemer med dine håndværkere.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Særligt om fejl og mangler

Vi ser ofte, at du som forbruger står på den ene side og siger, at der er fejl og mangler i byggeriet, mens håndværkeren står på den anden side og siger, at det er der ikke.


Det giver en række udfordringer, når vi skal rådgive dig som advokat, fordi vi har altid som minimum brug for at vide følgende:


  1. Er der tale om en fejl og mangel i juridisk forstand?
  2. Hvad består fejlen eller manglen i?
  3. Hvad er den rette udbedringsmetode?
  4. Hvad koster udbedringen?

For at sætte os i stand til at rådgive dig på den best mulige vis, anbefaler vi derfor, at du allierer dig med en byggesagkyndig , så han kan besvare spørgsmålene ovenfor. På den måde kan vi bedre rådgive dig i forhold til, om sagen kan løses ved en skrivelse til håndværkeren på vores brevpapir med den byggesagkyndiges rapport som bilag, eller om vi skal ud i et indenretligt syn og skøn og måske endda en retssag  under din retshjælpsforsikring .


Ring til os på 8743 5522 , eller skriv til os på vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig godt videre i processen.

Overskrift

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger