Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar: 8743 5521

Den første samtale er gratis

Advokater med speciale i lejeret - få hurtig hjælp til din lejesag

Vores advokater er højt specialiserede indenfor lejeretten. Vi kender alt til gældende lovgivning og praksis, og vi har stor erfaring med at bistå lejere. Vi kan sikre dig hurtig og effektiv hjælp, hvis du er endt i en tvist med din udlejer, eller du på anden vis har behov for juridisk assistance.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en sag, du er i tvivl, om det giver mening at gå videre med. Vores advokater er specialister på området og kan derfor hurtigt vurdere din sag. Du er velkommen til at kontakte os, og du må også gerne fordybe dig i reglerne om udlejning, som du i vidt omfang kan finde information om her på siden.

Advokat Jens Røjmer Søndergaard

Kontakt advokat Jens Røjmer Søndergaard for en vurdering af din sag.

Jens Røjmer Søndergaard

Advokat, specialist i lejeret

Ring på tel: 8743 5521

Eller send en mail til jeb@sagfoererne.com.

Læs mere om Jens her...

Mød hele teamet med speciale i lejeret

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Kompetent juridisk rådgivning med faglig indsigt

Sagførerne har hjulpet os i en byggesag, hvor reglerne på området både er omfattende og tekniske. Det var derfor en stor lettelse for os, da Susanne Damouni tog vores sag, og vi fik fra dag 1 styr på vores rettigheder og næste skridt. Vi har været meget trygge ved Susannes behandling af vores sag fra problemet opstod, til der blev indgået forlig med modparten. Vi blev kun inddraget, når der var behov, og samtidig var Susanne tilgængelig og hjælpsom, når vi havde spørgsmål til den juridiske proces. Vi kan varmt anbefale Sagførerne.

God til at fornemme vores behov

Midt i vores byggeproces af vores kommende drømmehus valgte vi at entrere med advokat Susanne Damouni fra Sagførerne. Formålet var at få den fornødne advokatbistand omkring kontraktindgåelse med entreprenøren. Vi er langt fra i mål med byggeprocessen, men Susannes hjælp til gennemgang og vurdering af kontrakten gav os den sidste tryghed forud for indgåelse af kontrakten - og den service hun leverede var helt i top. Let tilgængelig, hurtige tilbagemeldinger, professionel dialog med entreprenøren - og bedst af alt, god til at fornemme vores behov. Så alt i alt - en meget positiv oplevelse.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon