Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis.

Har du sikret dig, at din entreprenør har tegnet byggeskadeforsikring?

Når du lader en entreprenør opføre dit nye hus, skal han tegne en lovpligtig byggeskadeforsikring, som dækker byggeskader på din ejendom. Byggeskadeforsikringen gælder i 10 år og dækker alvorlige byggeskader.


Har du haft en skade?

Har du haft en skade, der er omfattet af byggeskadeforsikringen for din ejendom, står vi klar til at hjælpe dig med at få din erstatning udbetalt.


Er dit byggeri ikke gået igang?

Er dit byggeri endnu ikke gået igang, skal du altid bede om at få dokumentation for, at din entreprenør har forholdene omkring byggeskadeforsikringen i orden. Hvis din entreprenør har dårlig økonomi, er det slet ikke sikkert, at han kan tegne en byggeskadeforsikring. Går entreprenøren konkurs under byggeprocessen, og er forholdene omkring byggeskadeforsikringen ikke på plads, kan du få problemer med at få lovliggjort byggeriet.


Hos Sagførerne tilbyder vi at gennemgå din entreprisekontrakt til fast pris, så du er bedst muligt beskyttet under byggeriet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Kontakt Advokat Susanne Damouni for en vurdering af din sag.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger