Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4450

Det er helt uforpligtende

All-risk entrepriseforsikring

Der kan opstå mange uforudsete hændelser på en byggeplads, og dine håndværkere er kun ansvarlige for disse, hvis de har handlet forkert; også kaldet ansvarspådragende.

Typiske skader er:

  • Stormskader, frostskader, vandskader og brandskader
  • Tyveri og hærværk
  • Skader som følge af hændelige uheld
  • Ansvar for skader på naboejendomme
  • Skader i form af udgifter til advokatbistand m.m., hvis der opstår tvister under byggeprocessen

Stormskader, frostskader, vandskader og brandskader

Hvis du skal låne penge til byggeriet, vil långiver normalt stille krav om, at du tegner en forsikring mod storm-, vand og brandskader i form af en bygningsforsikring. En sådan forsikring dækker dog almindeligvis kun netop disse forhold

Tyveri og hærværk

Du bør enten aftale, at entreprenøren skal bære denne risiko, eller du bør tegne en all-risk forsikring.

Skader som følge af hændelige uheld

Der kan også opstå hændelige uheld på en byggeplads, og skader som følge heraf, er ikke entreprenørens ansvar. Fx jordskred eller sammenstyrtning, eller hvis en kran vælter ned i byggeriet, eller en bi flyver ind i murerens øje, så han taber en spand cement ned i kloakken. Også sådanne skader skal du forsikre dig imod med en all-risk forsikring.

Skader på naboejendomme

Hvis dit byggeri medfører skader på naboejendomme, skal du dække disse skader. Denne risiko kan du afdække med en all-risk foriskring.

Skader i form af advokatudgifter

Hvis du løber i problemer med entreprenøren under byggeprocessen kan du få behov for at afholde syn og skøn og du kan endda havne i en retssag. Udgifterne hertil vil normalt være omfattet af din retshjælpsforsikring forudsat at du har tegnet en sådan

Din entreprisekontrakt

Der kan imidlertid også være en række  hændelser, som dine håndværkere kan gøres ansvarlige for, hvis du har en god entreprisekontrakt. Du bør derfor også sikre dig, at din entreprisekontrakt indeholder det, den skal.


Har du haft en skade, og vil din all-risk forsikring ikke dække, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 8743 5522 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel

Du kan finde mere information nedenfor

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni - advokat Kristian Krath - advokat Ring på tlf.: tlf.: 3842 4450 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i erstatningssager

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon