Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4450

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Uenig med forsikringsselskabet?

Er der sket skade på din bil, og er du uenig med forsikringsselskabet angående dækning, da kan det være nødvendigt at involvere en advokat.

Hos Sagførerne har vi set flere eksempler på forsikringsselskabernes forsøg på fralæggelse af dæknings ansvaret, trods forventning om, at skaden var dækket.

Trods forsikringsselskabet hævder at betingelserne for dækning ikke er opfyldt, da kan dit forsikringsselskabet tage fejl.

Ønsker du hjælp til vurdering af, hvorvidt forsikringsselskabet reelt skal dække skaderne, er du velkommen til at kontakte os.

Bilforsikring

Er din bil blevet påkørt, eller har du påkørt en anden bilist, er nedenstående oplysninger vigtige at noterer sig. Nedenstående oplysninger skal forsikringsselskaberne bruge under behandling af sagen. 

  • Navn, adresse, telefonnummer og bilens reg. nr. på den anden part
  • Navne på de relevante forsikringsselskaber
  • Oplysninger på eventuelle vidner
  • Dato, tid og sted for hændelsen
  • Billeder af skaderne

  Yderligere er det vigtigt, at du efter ulykken begrænser skadens omfang så vidt muligt. Lyser der lamper i instrumentbrætte eller er der andre forhold, der kunne medfører yderligere skade på bilen, er det vigtigt, at du ikke kører videre, men afventer hjælp til at få transporteret bilen på værksted.

Kontakt vores specialiserede advokater


Jens Røjmer Søndergaard - advokat (H) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 3842 4451 Eller send en mail til anb@sagfoererne.com

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse mere om relevante bilforsikringer og deres indhold.

Mød hele teamet med speciale i erstatningssager

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon