Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Faste priser indenfor familierettens område

Nedenfor har vi samlet en række ydelser med fast pris i pakker. Priserne er inklusive moms.

Familietjek

- Den mest populære pakke - F05

Pakkens indhold

Pakken indeholder et møde med en advokat. Inden mødet modtager du en liste over materiale, du skal medbringe. Efter mødet modtager du en risikoprofil med anbefalinger til, hvordan du nedbringer dine risici.

 • Under mødet gennemgår vi dine forhold og afdækker bl.a. følgende:
 • Er dine testamenteforhold ajour?
 • Hvordan ser din arveretlige situation ud?
 • Kan du med fordel oprette særeje?
 • Er dine pensionsforhold som du forventer?
 • Kan du have gavn af en fremtidsfuldmagt?
 • Bør du have en samejeoverenskomst?

Pris DKK 5.495,-

Bestil nu

Fremtidsfuldmagt

Fremtidssikring F01

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der ønsker at oprette en fremtidsfuldmagt og dermed fremtidssikre dig selv i tilfælde af sygdom eller andet.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til fremtidsfuldmagten.
 • Vores familieadvokat udarbejder et dokument med det rigtige indhold skræddersyet efter dine ønsker.
 • Du modtager en fremtidsfuldmagt klar til underskrift.

Pris DKK 3.595,-

Bestil nu

Familielån

Oprettelse af gældsbrev F02

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der ønsker at oprette et gældsbrev om rentefrit familielån, fx mellem dig og dit barn vedrørende salg af en ejerlejlighed.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til gældsbrevet samt hvilke dokumenter, vi skal bruge.
 • Vores familieadvokat gennemgår de indsendte dokumenter.
 • Vores familieadvokat udarbejder et gældsbrev.
 • Du modtager gældsbrevet klar til underskrift.

Pris DKK 3.595,-

Bestil nu

Ægtepagt

Alternativ til formuefælleskab F03

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der ønsker at oprette en ægtepagt, og dermed klarlægge om dig eller din ægtefælles skal have særeje i ægteskabet.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til ægtepagten, herunder hvilke aktiver, der skal være særeje, samt hvilken særejeform du ønsker.
 • Vores familieadvokat udarbejder en gyldig ægtepagt efter dine ønsker og behov.
 • Du modtager en ægtepagt klar til underskrift af dig og din ægtefælle.

Pris DKK 3.895,-

Bestil nu

Testamente

Bestem over arven efter dig F04

Pakkens indhold


Denne pakke er til dig, der ønsker at oprette et testamente, således du selv kan bestemme, hvordan arven efter dig skal fordeles.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til testamentet, herunder om de er i overenstemmelse med arveloven.
 • Vores familieadvokat udarbejder et testamente, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov.
 • Du modtager testamentet, der skal underskives, mens det overværes og bevidnes af enten en notar ved retten eller to vidner.

Pris DKK 4.595,-

Bestil nu

Rådgivningssamtale

Rådgivning F06

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der har brug for at kende dine rettigheder i forbindelse med en skilsmisse eller en sag om forældremyndighed, bopæl og/eller samvær.

 • Vores familieadvokat afholder et rådgivende telefonmøde med dig og besvarer dine spørgsmål i forbindelse med din skilsmisse eller din børnesag, så du får klarlagt det, der er vigtigt for dig.
 • Efter mødet modtager du en skriftlig opsummering af drøftelserne på mødet.

Pris DKK 3.450,-

Bestil nu

Rådgivningssamtale

Med vurdering af dokumenter F07

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der har brug for at kende dine rettigheder i forbindelse med en skilsmisse eller en sag om forældremyndighed, bopæl og samvær, og som har dokumenter, du ønsker vores vurdering af.

 • Vores familieadvokat afholder et rådgivende telefonmøde med dig og besvarer dine spørgsmål i forbindelse med skilsmisse eller din børnesag, så du får klarlagt det, der er vigtigt for dig.
 • Vores Familieadvokat gennemgår og vurderer op til 3 dokumenter, som du har indsendt på forhånd.
 • Efter mødet modtager du en skriftlig opsummering af drøftelserne på mødet.

Pris DKK 4.350,-

Bestil nu

Bodelingoverenskomst

Opdeling af økonomien F08

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der har brug for en bodelingsoverenskomst, og hvor du er enig med din ægtefælle om, hvordan jeres bo skal deles.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til bodelingsoverenskomsten samt hvilke dokumenter, vi skal bruge.
 • Vores familieadvokat gennemgår de indsendte dokumenter.
 • Vores familieadvokat udarbejder en bodelingsoverenskomst og en boopgørelse, så du får et skriftligt overblik over betingelserne for skilsmissen og delingen af fællesboet.
 • Du modtager en bodelingsoverenskomst klar til underskrift.

Pris DKK 12.750,-

Bestil nu

Skilsmisseskøde

Med bodelingsoverenskomst F09

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der skal skilles, hvor du ikke er i konflikt med din (tidligere) ægtefælle om bodelingen, og hvor der skal overdrages en ejendom til den ene af jer i forbindelse med skilsmissen.

 • Vores familieadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker til bodelingsoverenskomsten samt hvilke dokumenter, vi har brug for.
 • Vores familieadvokat gennemgår de indsendte dokumenter.
 • Vores familieadvokat udarbejder en bodelingsoverenskomst og en boopgørelse, så du får et skriftligt overblik over betingelserne for skilsmissen og delingen af fællesboet.
 • Vi udarbejder og ekspederer skilsmisseskødet og sørger for at ejerskiftet registreres i tingbogen.

Pris DKK 14.950,-

Bestil nu

Udarbejdelse af aftale

Forældremyndighed/bopæl/samvær F10

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der har brug for en skriftlig aftale om vilkårene for forældremyndighed, bopæl og samvær. Pakken forudsætter, at der er enighed imellem parterne.

 • Vores familieadvokat gennemgår dine ønsker til fordelingen af forældremyndighed, bopæl og samvær.
 • Vores familieadvokat udarbejder en aftale, der er klar til underskrift.

Pris DKK 4.450,-

Bestil nu

Skilsmisseskøde

Overtagelse af den fælles bolig B08

Pakkens indhold

Denne pakke er til dig, der skal overtage den fælles bolig i forbindelse med skilsmisse. Vores boligadvokat klarer herefter det praktiske.

 • Vores boligadvokat afholder et telefonmøde med dig, hvor vi afklarer dine ønsker, samt hvilke dokumenter, vi har brug for.
 • Vores boligadvokat gennemgår de indsendte dokumenter.
 • Vi udarbejder og ekspederer skilsmisseskødet og sørger for at ejerskiftet registreres i tingbogen.

Pris DKK 4.995,-

Bestil nu

Overskrift

Ordrebekræftelse

Når vi påtager os en sag, sender vi dig altid en ordrebekræftelse, så det vi laver, også svarer til det, du ønsker, at vi skal lave. På den måde får vi forventningsafstemt indholdet af vores assistance fra starten, så der ikke kommer overraskelser undervejs. I ordrebekræftelsen beskriver vi blandt andet, hvad vi hjælper dig med, og hvordan vores salær beregnes. Ordrebekræftelsen er også vedlagt vores forretningsbetingelser.  Det er vigtigt, at du læser ordrebekræftelsen, så vi kan nå at rette ind, hvis vi har misforstået dine ønsker.

Læs mere

Hvidvask

Advokater er ligesom fx banker og revisorer omfattet af lov om hvidvask. Det betyder, at vi skal kende vores kunder, og når vi assisterer med økonomiske transaktioner, skal vi foretage en risikovurdering og sikre os legitimationsoplysninger. Det er bl.a. derfor, at vi beder om en kopi af dit pas/kørekort samt sygesikringsbevis. Hvis vi i forbindelse med vores sagsbehandling får en begrundet mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering, har vi pligt til at indberette vores mistanke. 

Læs mere

Interessekonflikt

Det følger af de advokatetiske regler, at en advokat altid skal sikre sig, at advokaten ikke befinder sig i en interessekonflikt, inden advokaten assisterer en klient. Når vi opretter din sag, undersøger vi derfor altid, om vi befinder os i en interessekonflikt. Der er mange forskellige situationer, der kan medføre, at der indtræder interessekonflikt, eller at der er risiko for, at der vil indtræde en interessekonflikt. I nogle af disse situationer kan advokaten få klientens accept til at føre sag, og i andre må advokaten uden videre udtræde af sagen. Det er altid os, der bærer ansvaret for, at vi ikke befinder os i en interessekonfliktsituation.

Læs mere

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon