Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4451

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Advokater med speciale i arbejdsskader

Har du pådraget dig en arbejdsskade, og er du i tvivl om din retsstilling? En arbejdsskadesag kan virke uoverskuelige og kompliceret. Under behandlingen af din arbejdsskadesag kan der være korrespondancer med forsikringsselskaber, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, læger og flere andre. Det har derfor stor betydning, at man sikrer sig bevismæssigt under forløbet. Vores erfarne advokater vil rådgive dig gennem sagen og hjælpe dig til den erstatning du er berettiget til.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Første samtale er altid gratis.

Kontakt vores specialiserede advokater


Jens Røjmer Søndergaard - advokat (H) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 3842 4451 Eller send en mail til anb@sagfoererne.com

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse meget mere om arbejdsskader og finde relevant informationer, hvis du har været uheldig og er blevet ramt af en arbejdsskade.  

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon