Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4451

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Advokater med speciale i personskadeerstatning

Er du i forbindelse med behandling eller indtag af medicin blevet påført patientskade? Vores advokat kan hjælpe dig med afklaring af din retsstilling, så du får den erstatning, du har krav på.

Vi du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. 

Første samtale er altid gratis. 

Hvorfor bruge en advokat?

Har diagnosticeringen taget længere tid, end du bør forvente, er du blevet fejlmedicineret, eller er der sket fejl i forbindelse med din operation? Dette er blot nogle af de tilfælde, der kan begrunde erstatning. Trods du selv kan anmelde skaden til Patienterstatningen, er det fornuftigt at involvere en kompetent advokat. Sagerne kan blive komplekse, og ønsker du at klage, bør du være opmærksom på, at du kan risikere at tabe retten til erstatning helt eller delvist.


Vores advokat kan vurdere din sag og hjælpe med de formelle og juridiske aspekter forbindelse med anmeldelsen og en eventuel klagesag.


Du er altid velkommen til at kontakt os. Første samtale er gratis.

Mød hele teamet med speciale i personskadeerstatnings­sager

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse meget mere om patientskader, et typisk sagsforløb samt dine muligheder for erstatning.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon