Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4451

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Har du været involveret i en trafikulykke? 

Sager om erstatning efter en trafikulykke kan rejse forskellige udfordringer, da mulighederne for erstatning er forskellig alt efter om en anden er involveret, om du er ejer eller fører af bilen.

Vores advokat har indgående kendskab til reglerne og kender til faldgruberne på området. Vi hjælper dig gennem din sag og sikre dig den erstatning, som du har krav på.

Kontakt vores specialiserede advokater


Jens Røjmer Søndergaard - advokat (H) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 3842 4451 Eller send en mail til anb@sagfoererne.com

Vil du vide mere?

Nedenfor finder du en række relevante informationer, hvis du har været involveret i en trafikulykke og i den forbindelse er blevet påført skade. 

Mød hele teamet med speciale i personskadeerstatnings­sager

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon