Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4450

Det er helt uforpligtende

Har der været brand i din ejendom?

Brandskader på fast ejendom kan være ganske omfattende, og de kan være forbundet med store økonomiske såvel som personlige omkostninger.


Den efterfølgende taksering af skaderne kan trække ud, hvis der ikke umiddelbart kan opnås enighed med dit forsikringsselskab eller med selskabets taksator om skadernes omfang.


Som udgangspunkt er processen, at du først skal klage til forsikringsselskabets interne klageafdeling. Derefter skal sagen i Ankenævnet for Forsikring , og fører det heller ikke til noget, må sagen afgøres i retten .


Ring til os på  8743 5522  og få en vurdering af din sag. Vi har stor erfaring med håndteringen af brandskader, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme godt igennem det ofte svære forløb, som ikke altid følger processen ovenfor.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni - advokat Kristian Krath - advokat Ring på tlf.: tlf.: 3842 4450 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i erstatningssager

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon