Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 18 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Vores boligadvokater er specialister i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

NB: Se også vores andre typer af bolighandler længere nede på siden.

Alm. boligkøb

- Den mest populære pakke - B01

Pakkens indhold

Her får du hjælp fra start til slut, når du skal købe villa, ejerlejlighed eller sommerhus:


 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonmøde med gennemgang af handlens betydningsfulde forhold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Dialog med din bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris DKK 7.995,-

Bestil nu

Tinglysning

For den erfarne køber B02

Pakkens indhold

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom, kan vi sørge for tinglysning af skødet.

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.

Pris DKK 2.595,-

Bestil nu

Selvsalg

Spar mæglersalæret B03

Pakkens indhold

Denne pakke er for dig, der vil spare udgiften til ejendomsmægleren.


 • Indhentelse af bilag.
 • Udarbejdelse af købsaftalen med bilag.
 • Korrespondance med bank og købers/sælgers rådgiver.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Information om ejerskifte til relevante parter.
 • Frigivelse af købesummen.

Pris DKK 11.995,-

Bestil nu

Projektkøb

Boliger under opførelse B04

Pakkens indhold

Når du køber en bolig på projektstadiet, kan man ikke se det færdig byggeri. Det stiller derfor særlige krav til aftalegrundlaget og vores gennemgang heraf.


 • Alle ydelserne indeholdt i pakke 01 Almindelig bolighandel.
 • Gennemgang og behandling af de yderligere problemstillinger der følger af, at boligen endnu ikke er færdigopført.

Pris DKK 8.595,-

Bestil nu

Beregn tinglysningsafgift

Se hvad tinglysningsafgiften bliver i din bolighandel.

Bliv ringet op eller kontakt os på: 8743 5524

Kr. 
Kr. 7.750

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Vil du vide mere om bolighandler?

Nedenfor kan du læse meget mere om bolighandler og hvad du skal være opmærksom på, når du handler bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Skal din advokat godkende købsaftalen før din underskrift?

Det korte svar er nej. I praksis skal du som køber blot sørge for at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Advokatforbeholdet sikrer, at din advokat kan læse handlens dokumenter igennem, efter du har sat din underskrift på købsaftalen.

Med et advokatforbehold i aftalen sker der det, at når du har skrevet under, sendes alle de relevante dokumenter til din advokat. Herefter læser advokaten det hele igennem og undersøger eventuelle andre forhold, som der kan være brug for at få afklaret.

Hvis din advokat ikke mener, at aftalen er indgået på vilkår, som du skal acceptere, kan du uden omkostninger udtræde af handlen. Din advokat meddeler i så fald blot sælger, at aftalen ikke kan godkendes eller at det er nødvendigt med visse ændringer, før der kan gives godkendelse.

Læs mere

Kan du fortryde dit boligkøb?

Som forbruger kan du i langt de fleste typer af bolighandler fortryde dit boligkøb i de første 6 hverdage fra aftalens indgåelse. Til gengæld skal du betale en godtgørelse til sælger på 1% af købesummen. Denne fortrydelsesret følger af loven, og man kan ikke aftale, at fortrydelsesretten ikke skal gælde.


Det kan dog blive dyrt at anvende fortrydelsesretten ifølge loven, da der skal betales 1% af købesummen. Vi anbefaler derfor altid, at du får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen.


Advokatforbeholdet sikrer, at du omkostningsfrit kan fortryde dit køb. Samtidig giver det dig mulighed for at få handlen gennemgået grundigt af din advokat, før du endeligt beslutter dig. Det er en rigtig god ide, da det ofte ses, at advokaten opdager problemer, som køber slet ikke var opmærksom på.

Et advokatforbehold fungerer sådan, at du ved indgåelsen af købsaftalen tager forbehold for, at din advokat godkender aftalen. Købsaftalen er altså først endeligt bindende for dig, når advokatgodkendelsen er på plads (eller når godkendelsesfristen er udløbet). Når både køber og sælger har skrevet under, bliver alle handlens dokumenter derfor sendt til din advokat, som går hele handlen igennem på dine vegne. Efter gennemgangen beslutter du så i samråd med din advokat, om handlen skal godkendes eller ej.

Du har altså - hvis du husker advokatforbeholdet - to muligheder for at fortryde dit boligkøb.

Læs mere

Hvad er en salgsopstilling?

En salgsopstilling er et dokument som indeholder en specificeret oversigt over ejendommes økonomi, samt en detaljeret beskrivelse af ejendommen. Med andre ord indeholder salgsopstillingen, de vigtigste informationer om ejendommen.

I en normal salgsopstilling fremgår der fx oplysninger om prisen på ejendommen, udbetalingens størrelse, ejendommens boligareal, byggeår, årlige ejerudgifter som fx ejendomsskatter og ejendomsværdiskat, den offentlige ejendomsværdi af boligen, servitutter, hvilke hårde hvidevarer der medfølger i handelen m.v..

Læs mere

Hvad er en købsaftale?

En købsaftale er kort sagt dokumentet som fastlægger de nærmere vilkår for bolighandlen. Købsaftalen skal indeholde samtlige vilkår for handlen, herunder fx overtagelsesdag, pris, ansvarsfraskrivelser, sikkerhedsstillelse, finansiering, oplysninger om den købte ejendom, evt. aftale angående løsøre der skal medfølge i handelen m.v. Købsaftalen er som følge heraf et vigtigt dokument i bolighandlen.

Det er ofte ejendomsmægleren som udarbejder købsaftalen. Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver, hvorfor det som køber vil være fornuftigt at få juridisk rådgivning fra en erfaren boligadvokat. Med boligadvokatens hjælp sikres det, at du opnår de bedste betingelser.

Læs mere

Hvad er huseftersynsordningen?

Huseftersynsordningen dækker over en bygningsgennemgang, hvor en beskikket byggesagkyndig udarbejder en tilstandsrapport mens en autoriserede el-installatør udfærdiger en el-installationsrapport.

Huseftersynsordningen gør det muligt at tegne en ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringen beskytter både køber og sælger, da ejerskifteforsikringen fritager sælger fra sit almindelige ansvar ved skjult fejl og mangler. Køberen opnår modsat mulighed for via ejerskifteforsikringen at få dækket udgifterne til udbedringen ved eventuelle skjulte fejl og mangler.

Læs mere

Bør du overveje en byggeteknisk gennemgang?

I forbindelse med bolighandler bliver der ofte udarbejdet en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten udarbejdes af en beskikket byggesagkyndig på baggrund af et skema godkendt af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Tilstandsrapporten giver derfor et overordnet blik på ejendommens stand. Hvis man som køber ønsker større indsigt og viden om konkrete elementer ved boligen, er det derfor en god ide at få foretaget en byggeteknisk gennemgang. Herved kan man få belyst emner, som ellers ikke er et tema i tilstandsrapporten.

Læs mere

Hvad vil det sige at berigtige et boligkøb?

At berigtige et boligkøb betyder, at bolighandlen gennemføres efter de vilkår, som er aftalt mellem køber og sælger. Kort fortalt betyder berigtigelsen at sælgeren får købesummen, mens køber får ejendomsretten.

Berigtigelsen består som regel af følgende trin. Køber deponerer købesummen og der udarbejdes et skøde som efterfølgende tinglyses. Yderligere udarbejdes en refusionsopgørelse dvs. en opgørelse over det økonomiske mellemværende mellem køber og sælger. Når bolighandlen er berigtiget, er handlen endeligt afsluttet.

Læs mere

Bør du acceptere sælgers ejerskifteforsikrings­tilbud?

Man skal som køber, altid vurderer sælgers ejerskifteforsikringstilbud nøje. Det kan være, at sælger har valgt en ejerskifteforsikring hvor der kun ydes dækning i et begrænset omfang, da ønsket om en god pris har vægtet tungere. 


Hvis du som køber vil sikre dig de bedste betingelser, anbefaler vi derfor, at man indhenter flere forskellige ejerskifteforsikringstilbud. Prisen på ejerskifteforsikring kan variere meget, men vi anbefaler altid at man tegner en ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringen sikre nemlig, at man ikke ender med en stor regning, hvis der senere viser sig skjulte fejl og mangler. 

Læs mere

Hvad er en servitut?

Når man køber en bolig, skal man være opmærksom på, om ejendommen er pålagt servitutter. En servitut er nemlig en indskrænkning i råderetten over ejendommen. Servitutter kan have meget forskelligt indhold, fx om hvor høj din hæk må være, rettigheder til at færdes på ejendommen eller byggerestriktioner.

Hvis servitutten er tinglyst, da er rettigheden gældende, og man har som køber mulighed for at blive bekendt med den via Tingbogen.

En tinglyst servitut kan dermed have betydning for en kommende ejer, hvorfor det er vigtigt, at man bliver bekendt med dem inden man køber ejendommen.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Vi dækker hele Danmark

Se alle byerne

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon