Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Boligadvokat - ekspert i bolighandler

Boligadvokat Henrik Baastrand fra Sagførerne er specialist i bolighandler med meget stor erfaring som boligadvokat. Denne specialisering gør, at han kan ekspedere bolighandler både effektivt og billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nedenfor finder du information om alt indenfor bolighandler. Du er velkommen til at læse videre, men du må også gerne ringe til vores boligadvokat på 8743 5524 og få hurtigt svar på dine spørgsmål - det koster ikke noget.

(Alt klares pr. e-mail og telefon, så der er ingen risiko for COVID-19.)

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale med en boligadvokat er gratis.

Priser

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er normalt kendetegnet ved at være en uddannet advokat, der som speciale beskæftiger sig med bolighandler.Din boligadvokat sørger blandt andet for at gennemgå alle handelens dokumenter, som bl.a. består af købsaftale, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, energimærke, tingbogsattest, jordforureningsattest, BBR-ejermeddelelse, evt. ejerforeningsregnskaber og -referater mv., og din boligadvokats rolle er her at sikre, at der ikke er nogen faldgruber i handelen.

Boligadvokaten guider dig herefter gennem hele resten af handelen, og hjælper dig også med skøde, tinglysning og refusionsopgørelse, og slipper dig først, når du står med nøglen i hånden. Din boligadvokat assisterer dig naturligvis gennem hele forløbet med alt, hvad der er i normal bolighandel, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

At købe en bolig er en af de største investeringer i livet, og vi anbefaler derfor, at du bruger en boligadvokat til at hjælpe dig med at få handelen ordentlig på plads.

Vores boligadvokat har en meget stor og lang erfaring indenfor bolighandler, og vil som din boligadvokat sørge for, at bringe både dig og handelen ”sikkert i hus”.

Kontakt boligadvokat Henrik Baastrand og hør nærmere om dit boligkøb

Henrik Baastrand

Boligadvokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Hvorfor skal du bruge en boligadvokat?

Når du køber bolig, skal du være klar over, at det er sælger, der betaler ejendomsmæglerens salær. Ejendomsmægleren skal derfor varetage sælgers interesser, mens din boligadvokat skal varetage dine. 

Ofte indgår der flere hundrede siders materiale i en bolighandle, hvorfor det er vigtigt, at du har en erfaren boligadvokat på din side, så du hurtigt kan få overblik og klarhed over det omfattende materiale, der indgår i handlen.

Med en erfaren boligadvokat på din side, og et advokatforbehold i købsaftalen, kan du trygt handle bolig.

Gode råd og information

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger