Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 18 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Vores boligadvokater er specialister i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Billig advokat med stor erfaring

Med en boligadvokat ved din side, kan du trygt handle bolig. Din boligadvokat står for at rådgive dig sikkert igennem din bolighandel og klare alle de juridiske formaliteter. Hos Sagførerne har vi specialiseret os i bolighandler. Vi kan derfor tilbyde lave priser og rådgivning med kvalitet. Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde og til hvilke priser.

Læs mere om vores priser

Hos Sagførerne arbejder vi med en fast og gennemsigtig prisstruktur. Vores priser er lave og gennemskuelige, hvilket betyder, at du kan stole på, at prisen du ser på vores hjemmeside, også er den pris, der kommer til at fremgå i sidste ende. Vi har altså ikke skjulte gebyrer eller ekstraydelser, som du skal tilkøbe.

Mange af vores kunder står foran et boligkøb. De fleste af disse vælger vores køberpakke. Pakken indeholder al den juridiske rådgivning, der skal til, for at du kan komme trygt igennem dit boligkøb. 

Tilsvarende kan vi også hjælpe, hvis du ønsker at sælge din ejendom uden brug af ejendomsmægler og derved spare penge til mæglersalæret. Vores komplette pakke til selvsalg indeholder alt den juridiske rådgivning der skal til, for at du kan komme godt igennem dit boligsalg. 

Hos Sagførerne er første samtale er helt uforpligtende, så du kan trygt ringe til os og høre mere om mulighederne. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi sender ikke en regning, uden at det er aftalt med dig først.

Ønsker du flere oplysninger om vores priser, kan du se mere på vores prisside.

Andelsbolig

- Den mest populære pakke - B15

Pakkens indhold

Vi udfører følgende arbejder for dig, når vi assisterer med dit køb af andelsbolig.

 • Vores boligadvokat assisterer med købet af din nye andelsbolig og gennemgår købsaftalen med bilag.
 • Vores boligadvokat afholder telefonmøde med dig og får klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Vores boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler forbeholdene med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vores boligadvokat sørger for at alle formalia ved overdragelsen kommer på plads
 • Vi ekspedere/kontrollerer refusionsopgørelsen.

Pris DKK 8.895,-

Kontakt os

Køberrådgivning

Boligadvokat B16

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.

Pris DKK 2.595,-

Kontakt os

Køberrådgivning

Boligadvokat og byggesagkyndig B17

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.
 • Du modtager køberrådgivning fra Byggesagkyndig.nu ApS i kraft af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen.

Pris DKK 6.995,-

Kontakt os

Komplet køberpakke

Mest populære pakke B18

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.
 • Du modtager køberrådgivning fra Byggesagkyndig.nu ApS i kraft af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen.
 • Vores boligadvokat gennemgår købsaftalen med bilag.
 • Vores boligadvokat afholder telefonmøde med dig og får klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Vores boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler forbeholdene med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vi koordinerer med bankerne i forhold til tinglysning m.m.
 • Vi ekspederer/kontrollerer skødet.
 • Vi ekspederer/kontrollerer refusionsopgørelsen.
 • Du sparer 2.495 kr. med denne pakke.

Pris DKK 12.495,-

Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og professionel rådgivning

 • Hos Sagførerne har vi stor erfaring med bolighandler og har bistået mange tilfredse kunder gennem tiden
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Faste lave og gennemsigtige priser, hvor der ikke gemmer sig overraskelser, når du får regningen i sidste ende
 • Alt klares pr. telefon og email, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et advokatkontor med rødder tilbage til 1977, hvor kontoret startede i grundlægger Ib Ulstrups hus i Lystrup nær Aarhus. Siden da har vi altid været drevet med base i og omkring Aarhus. Siden 2012 har vores kontor været placeret i Risskov i det nordlige Aarhus. Desuden har vi siden 2019 haft kontor i Herlev på Sjælland.

Blandt vores specialer er fast ejendom. Vi har derfor stor erfaring med bolighandler, entreprisesager og andre af de problemstillinger der relaterer sig hertil. Vi ved derfor hvad der skal til for at få vores kunder godt igennem deres bolighandler. Du kan derfor trygt betro os din bolighandel.

Vores virksomhed drives ud vores slogan ”Jura med hjerte”. Det betyder, at vi altid bestræber os på at møde både kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati. Derfor tager måden vi arbejder på afsæt i følgende værdier: 

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Vores største succeskriterie er, at du kommer bedst muligt igennem din bolighandel. Derfor skal du heller ikke være bange for at tage kontakt, hvis du har brug for rådgivning. Husk at den første samtale hos os er helt uforpligtende.

Hvordan kan vi holde priserne lave?

Hos Sagførerne har vi konkurrencedygtige, lave priser. Det betyder dog bestemt ikke, at du får en discountrådgivning, eller at vi skærer hjørner, når vi skal varetage dine interesser. Vores fokus er først og fremmest på, at du får den bedst mulige rådgivning til din bolighandel.

Derfor ydes den rådgivning du får hos os altid af én erfaren, specialiseret boligadvokat, som har ansvaret for din sag fra start til slut. At vi har erfaringen er ikke blot tomme ord. Hvert år behandler vi rigtig mange bolighandler.

Når vi formår at holde priserne lave, skyldes det, at vi hele tiden behandler rigtig mange bolighandler, hvilket giver en høj grad af ekspertise. Vi er derfor i stand til at behandle din bolighandel meget effektivt og forsøger hele tiden at forbedre os, så vi kan yde endnu bedre rådgivning.

Det er denne effektivisering, der gør, at vi kan tilbyde lave priser.

Hvad dækker vores rådgivning ved bolighandler over?

Når vi hos Sagførerne rådgiver ved en bolighandel, dækker vores rådgivning først og fremmest dine behov. Vores mål er, at du kommer bedst muligt igennem din bolighandel. Vi sørger derfor for, at du alene behøver at fokusere på at klare de praktiske ting, mens vi tager os af juraen.

At den rådgivning du får er centreret omkring dine behov betyder, at vi rådgiver ud fra de ønsker du har og det, der gør din handel særlig. Det der er vigtigt i en bolighandel, er ikke det ikke nødvendigvis i den næste bolighandel. For at du kan få den bedste rådgivning hos os, er det derfor godt, hvis du indvier os i, hvilke tanker du gør dig, og hvad der er særligt vigtigt for dig.

Vælger du en af vores komplette rådgivningspakker sørger vi selvfølgelig for at hjælpe dig fra start til slut. Vi er klar fra tidspunktet, hvor aftalen skal forhandles til efter nøglerne er overdraget og købssummen frigivet.

Undervejs består vores rådgivning særligt i at gennemlæse alle handlens dokumenter og i øvrigt tjekke, at alt er som det bør være. Løbende sørger vi holde dig orienteret om, hvad dokumenterne indeholder, og hvad det konkret betyder for dig. Når købsaftalen skal på plads, hjælper vi naturligvis også til og sørger for, at den bliver formuleret så den i videst muligt omfang afspejler dine interesser.

Når købsaftalen er på plads, sørger vi for at handlen bliver berigtiget. Det vil sige, at vi står for at få koordineret så alle aspekter af handlen bliver endeligt gennemført. Det indebærer blandt andet udarbejdelse af skøde, tinglysning, refusionsopgørelse, frigivelse af købesum mv.

Herefter er handlen endeligt gennemført. Viser der sig alligevel efterfølgende, at der opstår problemer - eksempelvis spørgsmål om mangler ved ejendommen - står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Hvorfor bruge en boligadvokat?

En bolighandel er en stor og vigtig beslutning med mange penge involveret. Derfor bør du gøre dig grundige overvejelser og få den rette rådgivning. Uanset om du er køber eller sælger, er der meget at holde styr på. En handel involverer typisk mange siders dokumenter i juridisk sprog. Dertil kommer en række love og formaliteter, som det er nødvendigt at have styr på. Din boligadvokats fornemste opgave vil være at hjælpe dig sikkert igennem alt dette.

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

Fordelen ved at bruge en boligadvokat når du handler bolig er, at du får en professionel og uafhængig rådgiver med, som står for at varetage dine interesser. Det kan være svært selv at gøre optimalt, da det kræver et dybdegående kendskab til både regler og praksis på området.

Den viden har boligadvokaten. Qua sit arbejde og sin uddannelse har boligadvokaten en stor viden om bolighandler og de problemstillinger, der kan følge med. Advokattitlen er din garanti for, at den rette faglighed er til stede. Alle advokater har været igennem både en fem årig universitetsuddannelse i jura og en særlig advokatuddannelse efterfølgende. En boligadvokat har derfor et solidt grundlag at rådgive ud fra.

Under hele handelsprocessen er boligadvokaten din mand. Han vil derfor have ét fokus - at sikre dine interesser bedst muligt. Din boligadvokat vil være uafhængig af andre hensyn og kæmpe for, at du får den bedst mulige handel.

Uanset om du er køber eller sælger, vil du meget ofte opleve, at modparten også selv har en rådgiver. Det kan være en boligadvokat, en ejendomsmægler eller andet. Selvom de kan virke til at have styr på det, er vigtigt at være skeptisk overfor deres udsagn og det de foreslår. Husk på, at de tilsvarende er der for at varetage modpartens hensyn. Boligadvokaten kan være din modvægt, der sikrer at aftalen også afspejler dine interesser og sikrer, at går rigtigt til.

Ved at søge rådgivning hos en boligadvokat får du altså en professionel rådgiver med på sidelinjen. Hos Sagførerne varetages din rådgivning fra start til slut altid af en erfaren, specialiseret boligadvokat. Sagførernes boligadvokater har behandlet mange bolighandler og kan derfor levere en grundig og kompetent sagsbehandling til en lav pris.

Er der forskel på en advokat og en boligadvokat?

Der er ikke grundlæggende forskel på en advokat og en boligadvokat. Det er den samme uddannelsesmæssige baggrund, som ligger bag og samme regelsæt, der regulerer deres arbejde. 


Den store forskel finder du i specialiseringen. Boligadvokater er specialiseret indenfor boligområdet og ved derfor meget om blandt andet bolighandler. Når du benytter Sagførerne som rådgiver til din bolighandel, ydes rådgivningen altid af en specialiseret boligadvokat. Det er den samme boligadvokat, som har ansvaret fra start til slut.

Fordelen ved at benytte en boligadvokat fremfor en 'almindelig advokat' er derfor, at boligadvokater ved særligt meget om bolighandler og har prøvet det mange gange før. Den erfaring kan komme dig til gode og mindske risikoen for at ende med en dårlig handel.


Er der forskel på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Står du foran en bolighandel? I så fald ønsker du garanteret, at alt går så gnidningsfrit som muligt og uden ubehagelige overraskelser. For at nå det mål kan det være godt at få rådgivning af professionelle med på vejen.

Uanset om du er sælger, kan flere forskellige typer af rådgivere være relevante. Det kan eksempelvis være finansiel rådgivning, advokatrådgivning og byggeteknisk rådgivning.

Det er klart, at der er forskel på, hvad de forskellige typer af rådgivere rådgiver om. Boligadvokater er eksempelvis ikke uddannet til at svare på byggetekniske spørgsmål. I stedet skal du have fat i en byggesagkyndig.

Boligadvokater rådgiver primært om juridiske spørgsmål. Dog kan der være visse andre ting, som din boligadvokat kan rådgive om og i mange tilfælde, kan din boligadvokat også henvise til en, der har større viden på området.

Ved juridiske spørgsmål kan også andre typer af rådgivere finde på at tilbyde rådgivning. Det gælder eksempelvis ejendomsmæglere, 'køberådgivere' eller 'juridiske rådgivere'. Ingen af disse har dog samme uddannelsesmæssige baggrund som boligadvokater. Det er også kun advokater, som må føre sager ved domstolene på andres vegne. Det betyder, at hvis din bolighandel ender i en tvist, som skal løses ved retssag, er det nødvendigt for dig at engagere en advokat. 

En anden forskel er, at advokat og herunder boligadvokat er en beskyttet titel.- Kun personer der lever op til en række krav om uddannelse, arbejdsmetoder og ansvarsforsikring må kalde sig advokater. Titler som 'juridisk rådgiver' og lignede er derimod ikke beskyttede. Disse kan i princippet benyttes af hvem som helst. 

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon