Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Se vores film her:
Tid: 71 SEKUNDER

Ring og få hurtigt svar: 8743 5524

Den første samtale er gratis

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Boligadvokat Jeanette Brauer er  specialist i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser fra 2.495 kr. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Din guide til et sikkert boligkøb


Giv ejendomsmægleren modspil

Når du har fundet din drømmebolig og er klar til at underskrive købsaftalen, skal du huske på, at ejendomsmægleren er hyret af sælger til at varetage sælgers interesser. Du bør derfor have din egen rådgiver i form af en boligadvokat, der alene varetager dine interesser, og som kan give ejendomsmægleren modspil.


Hos Sagførerne er vi specialister i bolighandler, og vi har bl.a. faste priser på følgende ydelser:

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale er gratis.

Priser

Hænder der skriver på et tastatur

Advokatforbeholdet

Ejendomsmægleren har sikkert givet dig salgsopstillingen for ejendommen, men salgsopstillingen er alene ét blandt mange bilag, der vedlægges den endelige købsaftale for din boligadvokats gennemgang.

Heldigvis behøver du ikke at sætte dig ind i alle handlens dokumenter, før du underskriver købsaftalen, så længe du blot sikrer dig, at der er indsat et advokatforbehold i aftalen. Når du har underskrevet aftalen og oplyst mægler om, at Sagførerne er din boligadvokat, sender ejendomsmægleren alle handlens dokumenter til os for vores gennemgang og godkendelse.

Byggeteknisk gennemgang

Ofte vil det være tilrådeligt at lade en uvildig byggesagkyndig gennemgå ejendommens tilstand, da din boligadvokat jo hverken ser huset eller har en byggeteknisk uddannelse. Under en gennemgang med en byggesagkyndig kan du få mange byggetekniske informationer, som ikke nødvendigvis fremgår af ejendommens tilstandsrapport og el-installationsrapport. Der er også en række handler, der ikke er omfattet af huseftersynsordningen, og hvor der slet ikke findes en tilstandsrapport eller en el-installationsrapport.

Under en byggeteknisk gennemgang med en byggesagkyndig, vil du typisk få foretaget en vurdering af ejendommens generelle stand og herunder indholdet af en eventuel tilstandsrapport og el-installationsrapport. Du vil også kunne drøfte dine ønsker til renovering af ejendommen, ligesom du vil blive gjort opmærksom på kommende vedligeholdelsesudgifter.

Sparegris

Dine omkostninger ved et boligkøb

Du skal yderligere være opmærksom på, at der er i tillæg til købesummen kan være følgende omkostninger forbundet med at købe bolig:

  • Udgifter til din boligadvokat.
  • Finansieringsomkostninger. Disse kan variere meget fra pengeinstitut til pengeinstitut, så det kan godt betale sig at indhente flere tilbud.
  • Tinglysningsafgift til staten.
  • Eventuelle omkostninger til byggeteknisk rådgivning.

Jeanette Brauer på sit kontor

Kontakt boligadvokat Jeanette Brauer

Jeanette Brauer

Boligadvokat

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com

Læs mere om Jeanette

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon