Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 26 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Vores boligadvokater er specialister i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Din guide til et sikkert boligkøb


Giv ejendomsmægleren modspil

Når du har fundet din drømmebolig og er klar til at underskrive købsaftalen, skal du huske på, at ejendomsmægleren er hyret af sælger til at varetage sælgers interesser. Du bør derfor have din egen rådgiver i form af en boligadvokat, der alene varetager dine interesser, og som kan give ejendomsmægleren modspil.


Hos Sagførerne er vi specialister i bolighandler, og vi har bl.a. faste priser på følgende ydelser:Hænder der skriver på et tastatur

Advokatforbeholdet

Ejendomsmægleren har sikkert givet dig salgsopstillingen for ejendommen, men salgsopstillingen er alene ét blandt mange bilag, der vedlægges den endelige købsaftale for din boligadvokats gennemgang.

Heldigvis behøver du ikke at sætte dig ind i alle handlens dokumenter, før du underskriver købsaftalen, så længe du blot sikrer dig, at der er indsat et advokatforbehold i aftalen. Når du har underskrevet aftalen og oplyst mægler om, at Sagførerne er din boligadvokat, sender ejendomsmægleren alle handlens dokumenter til os for vores gennemgang og godkendelse.

Byggeteknisk gennemgang

Ofte vil det være tilrådeligt at lade en uvildig byggesagkyndig gennemgå ejendommens tilstand, da din boligadvokat jo hverken ser huset eller har en byggeteknisk uddannelse. Under en gennemgang med en byggesagkyndig kan du få mange byggetekniske informationer, som ikke nødvendigvis fremgår af ejendommens tilstandsrapport og el-installationsrapport. Der er også en række handler, der ikke er omfattet af huseftersynsordningen, og hvor der slet ikke findes en tilstandsrapport eller en el-installationsrapport.

Under en byggeteknisk gennemgang med en byggesagkyndig, vil du typisk få foretaget en vurdering af ejendommens generelle stand og herunder indholdet af en eventuel tilstandsrapport og el-installationsrapport. Du vil også kunne drøfte dine ønsker til renovering af ejendommen, ligesom du vil blive gjort opmærksom på kommende vedligeholdelsesudgifter.

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Sparegris

Dine omkostninger ved et boligkøb

Du skal yderligere være opmærksom på, at der er i tillæg til købesummen kan være følgende omkostninger forbundet med at købe bolig:

  • Udgifter til din boligadvokat.
  • Finansieringsomkostninger. Disse kan variere meget fra pengeinstitut til pengeinstitut, så det kan godt betale sig at indhente flere tilbud.
  • Tinglysningsafgift til staten.
  • Eventuelle omkostninger til byggeteknisk rådgivning.

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon