Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Se vores film her:

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Boligadvokat Jeanette Brauer er  specialist i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser fra 2.495 kr. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Skilsmisseskøde


Hvis du skal overtage jeres fælles bolig i forbindelse med skilsmisse, skal ændringen af ejerskabet registreres i tingbogen, og der skal i den forbindelse betales en tinglysningsafgift til staten. En sådan registrering i tingbogen koster normalt en fast afgift til staten på 1.750 samt en variabel afgift på 0,6% af ejendommens værdi.


Hvis ejendommen overdrages til den ene af jer i forbindelse med skilsmisse, kan du imidlertid nøjes med at betale den faste afgift til staten på 1.750 kr. - forudsat at boligen ikke har tilhørt den ene af jer som særeje.


Din boligadvokat udarbejder en overdragelsesaftale, som kan danne grundlag for tinglysningen af ejerskiftet, og vi sørger for, at ejerskiftet bliver registreret i tingbogen. Du får ingen overraskende regninger fra os, da vi tilbyder et fast salær.


Du skal være opmærksom på følgende:

  • Hæfter I begge for gæld, som er tinglyst på ejendommen, skal jeres kreditforening og/eller bank godkende, at det fremover kun er dig, der hæfter for gælden.
  • Overdragelsen skal først ske, når I har fået bevilliget separation eller skilsmisse, da du så er fritaget for at skulle betale den variable tinglysningsafgift på 0,6% af ejendommens værdi.
  • Du skal selv tilrette din forskudsopgørelse hos SKAT, så rentefradrag og ejendomsværdiskat bliver korrekt.

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale er gratis.

Priser

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon