Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 71 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Har du brug for en erfaren boligadvokat i Aarhus?

Har du brug for en dygtig boligadvokat med lokalkendskab til Aarhus? Hos Sagførerne er vi eksperter i bolighandler og bistår hvert år ved mange bolighandler. Vi har kontor i det nordlige Aarhus og kender derfor det lokale boligmarked indgående. Med en boligadvokat fra Sagførerne ved din side, kan du trygt handle bolig i Aarhus. Alt klares pr. e-mail og telefon, så du skal ikke bruge unødig tid på transport. Nedenfor kan du se vores mest almindelige ydelser.

Alm. boligkøb

- Den mest populære pakke - B01

Pakkens indhold

Her får du hjælp fra start til slut, når du skal købe villa, ejerlejlighed eller sommerhus:


 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonmøde med gennemgang af handlens betydningsfulde forhold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Dialog med din bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

NB: Pakken er ekskl. tinglysningsafgift.

Pris DKK 7.995,-

Kontakt os

Tinglysning

For den erfarne køber B02

Pakkens indhold

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom, kan vi sørge for tinglysning af skødet.

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.

NB: Pakken er ekskl. tinglysningsafgift.

Pris DKK 2.595,-

Kontakt os

Selvsalg

Spar mæglersalæret B03

Pakkens indhold

Denne pakke er for dig, der vil spare udgiften til ejendomsmægleren.


 • Indhentelse af bilag.
 • Udarbejdelse af købsaftalen med bilag.
 • Korrespondance med bank og købers/sælgers rådgiver.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Information om ejerskifte til relevante parter.
 • Frigivelse af købesummen.

Pris DKK 11.995,-

Kontakt os

Projektkøb

Boliger under opførelse B04

Pakkens indhold

Når du køber en bolig på projektstadiet, kan man ikke se det færdig byggeri. Det stiller derfor særlige krav til aftalegrundlaget og vores gennemgang heraf.


 • Alle ydelserne indeholdt i pakke 01 Almindelig bolighandel.
 • Gennemgang og behandling af de yderligere problemstillinger der følger af, at boligen endnu ikke er færdigopført.

NB: Pakken er ekskl. tinglysningsafgift.

Pris DKK 8.595,-

Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og stort lokalkendskab

 • Hos Sagførerne har vi stor kendskab til det Aarhusianske boligmarked og kontor i det nordlige Aarhus.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast lav pris for den fulde køberpakke.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for en lavere pris.
 • Alt klares pr. telefon og e-mail, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat. 
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et kontor med rødder tilbage til 1977, hvor kontoret startede i grundlægger Ib Ulstrups hus i Lystrup. Siden da har vi altid været drevet med base i og omkring Aarhus. Siden 2012 har vores kontor været placeret i Risskov i det nordlige Aarhus. Vores lange historik i Aarhus betyder derfor, at vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i og omkring Aarhus.

Blandt vores specialer er bolighandler og entreprisesager. Vi har derfor stor erfaring i at hjælpe både købere og sælgere bedst muligt igennem bolighandler. Alt er dog ikke bare ord. Sagførernes boligadvokat og leder af boligafdelingen, Henrik Baastrand, har behandlet over 10.000 bolighandler igennem sin karriere. Vi ved derfor, hvad det kræver at få en bolighandel til at lykkes.

Vores virksomhed drives ud fra sloganet ”Jura med hjerte”. Det betyder, at vi altid bestræber os på at møde både kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati. Derfor tager måden vi arbejder på afsæt i følgende værdier: 

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Vores største succeskriterie er, at du får den bedst mulige oplevelse med din bolighandel. Derfor skal du heller ikke være bange for at tage kontakt, hvis du har brug for rådgivning. Husk at den første samtale hos os altid er gratis.

Vores priser

Det er vigtigt for os hos Sagførerne, at vi arbejder med en fast og gennemsigtig prisstruktur. Det betyder, at du kan stole på, at den pris du ser på vores hjemmeside, også er den pris, der kommer til at fremgå i sidste ende.  Vi har altså ikke ekstra skjulte gebyrer eller services, som skal tilkøbes for at nå i mål. Vores køberpakke indeholder derfor al den juridiske rådgivning, der skal til, for at du kan komme trygt igennem dit boligkøb.

Hos os er det sådan, at den indledende samtale altid er gratis, så du kan trygt ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi sender ikke en regning, uden at det er aftalt med dig først.

Ønsker du flere oplysninger om vores priser, kan du følge linket.

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

En bolighandel er ofte en stor og kompliceret størrelse. Der er typisk mange penge involveret og en del praktiske og juridiske forhold, som der skal styr på. De fleste mennesker prøver kun få bolighandler igennem et helt liv. Derfor kan det være svært selv at holde styr på det hele selv. Boligadvokater medvirker derimod ved bolighandler som en del af deres daglige arbejde og har derfor stor viden og erfaring på området. Den viden kan du med fordel trække på ved at bruge en boligadvokat til din bolighandel.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, som særligt har specialiseret sig indenfor boligområdet. Det betyder, at boligadvokat primært arbejder med bolighandler og andre juridiske spørgsmål, som kan komme op angående boliger. Det kan eksempelvis være spørgsmål om byggetilladelser, entreprise, forsikring eller udlejning.

Ligesom der findes boligadvokater, findes der også andre typer af advokater med særligt speciale. Nogle har specialiseret sig indenfor skatteretten, andre strafferetten osv. Boligadvokater adskiller sig fra andre advokater ved netop at have en særlig viden om boligområdet. Det betyder, at selvom der ikke er grundlæggende forskel på almindelige advokater og boligadvokater, er det en god ide at sørge for at vælge en specialiseret boligadvokat som din rådgiver, da de har særlig viden og erfaring på området. Når du benytter Sagførerne, ydes din rådgivning altid af en erfaren boligadvokat.

Læs mere om om hvorfor du bør bruge en boligadvokat

Det at købe eller sælge bolig kan for mange virke som en kompliceret og besværlig proces. Man skal have styr på finansiering, geografi, hvilken af type hus man ønsker, flytning, jura og sådan bliver listen ved. Nogle kan næsten miste appetitten på en bolighandel bare ved tanken om alt besværet og det, der kan gå galt.

Så slemt behøver det dog slet ikke være. Hvis du sørger for at alliere dig med de rigtige rådgivere, kan du undgå meget besvær og mange bekymringer. En af de rådgivertyper du med stor fordel kan benytte dig af, er boligadvokaten.

Fordelen ved at benytte dig af en boligadvokat er, at du her kan få en uafhængig rådgiver, som vil dig det bedste og kan hjælpe dig sikkert igennem alle de juridiske og formelle dele af en bolighandel. Med hjælp fra en boligadvokat kan du slippe alle den slags bekymringer og alene fokusere på at finde det rigtige hjem og komme godt på plads.

Et boligkøb er normalvis en meget dyr omgang. Derfor kan det være fristende at spare de sidste penge til rådgivning væk for ikke at gøre handlen dyrere end nødvendigt. Det er dog vigtigt at huske på, hvor meget det kan komme til at koste i sidste ende, hvis du ender ud med en dårlig handel. Salæret til din boligadvokat og eventuel gennemgang fra en byggesagkyndig, er derfor penge, som er rigtig godt givet ud.

Står du som køber, er et andet stærkt argument for at søge rådgivning hos en boligadvokat, at sælgere så godt som altid selv får rådgivning hos en ejendomsmægler eller en boligadvokat. Konsekvensen er, at hvis du ikke tilsvarende er bakket op af en erfaren rådgiver, risikerer du at ende med en dårligere handel end nødvendigt. Mange købere har gennem tiden prøvet at stå med den oplevelse, at ejendomsmægleren snød dem til at ende med en dårlig handel. Det er den naturlige konsekvens af, at sælgers rådgivere naturligvis vil forsøge at få handlen til at falde ud, så den tilgodeser sælger mest muligt. I den forbindelse er det også vigtigt at huske på, at du altid bør forholde dig med naturlig skepsis til det, du hører fra eksempelvis sælger og mægler.

Din boligadvokat kan sørge for, at handlen ender ud på en måde, hvor der er balance mellem hensynet til dine og modpartens interesser. Dertil kan en boligadvokat redde dig, hvis du er ved at gå ind i en dårlig handel eller har overset noget. Erfarne boligadvokater har været igennem mange bolighandler og ved præcis, hvad det er vigtigt at være opmærksom på, og hvor der kan gemme sig ubehagelige overraskelser. Sørg derfor altid for at få en erfaren boligadvokat med på sidelinjen, når du står foran en bolighandel.

Hvad er forskellen på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Står du foran en bolighandel? I så fald er det vigtigt med den rette rådgivning. For at komme bedst muligt igennem, kan flere typer af rådgivning være relevant. Blandt kan både finansiel køberrådgivning, juridisk køberrådgivning og byggeteknisk køberrådgivning være relevant.

Når du søger rådgivning vil du måske støde ind i en række forskellige typer af rådgivere med forskellige titler. Nogle af disse beskæftiger sig med omtrent de samme områder. Derfor kan det være godt at sætte sig ind i, hvad de hver især kan bidrage med. 

At en finansiel rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om finansiering og økonomi, og at en byggeteknisk rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om bygningernes tilstand, giver langt hen ad vejen sig selv. Det kan til gengæld være sværere at gennemskue forskellen på titler som 'boligadvokat', 'juridisk rådgiver' eller 'købermægler'. 

I vidt omfang er det de samme spørgsmål, de tre sidstnævnte titler rådgiver om. Det vil sige de spørgsmål ved en bolighandel, der i et eller andet omfang har et juridisk aspekt.  Den store forskel er dog den baggrund og de kvalifikationer, som lægger til grund for rådgivningen.

Det er kun advokater og herunder boligadvokater, som har en juridisk uddannelse. Det betyder, at på mange punkter er andre typer af rådgivere på udebane, når det kommer til juridiske spørgsmål. Titlen som advokat er beskyttet, og må kun benyttes af personer, som har bestået juridisk embedseksamen og advokatuddannelsen og i øvrigt overholder en række andre krav. De strenge uddannelsesmæssige krav er din sikkerhed for, at boligadvokater har kvalifikationerne til at give en fyldestgørende rådgivning.

I modsætning hertil står personer som benytter titler som 'køberrådgiver' eller 'juridisk rådgiver'. Disse titler er ikke beskyttede og kan i princippet benyttes af hvem som helst, uanset kvalifikationer. Titlen som 'købermægler' er dog beskyttet. Købermæglertitlen må kun benyttes af personer, som er registreret i ejendomsmæglerregisteret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

En anden forskel mellem boligadvokater og andre typer af rådgivere, som du bør være opmærksom på er, at det i Danmark kun er advokater, som må føre retssager på andres vegne. Det betyder, at hvis der undervejs eller efterfølgende opstår en tvist, som skal løses ved domstolene, er det nødvendigt at involvere en advokat. Det kan her være en fordel, hvis din advokat har været med i hele processen.

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse meget mere om bolighandler og hvad du skal være opmærksom på, når du handler bolig.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon