Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Faste priser på advokatarbejde

Det meste advokatarbejde foregår efter medgået tid, men vi har en række ydelser, som vi tilbyder til fast pris. Klik på forskellige områder nedenfor og se vores faste priser. Priserne er inklusive moms.

Værd at vide

Ordrebekræftelse

Når vi påtager os en sag, sender vi dig altid en ordrebekræftelse, så det vi laver, også svarer til det, du ønsker, at vi skal lave. På den måde får vi forventningsafstemt indholdet af vores assistance fra starten, så der ikke kommer overraskelser undervejs. I ordrebekræftelsen beskriver vi blandt andet, hvad vi hjælper dig med, og hvordan vores salær beregnes. Ordrebekræftelsen er også vedlagt vores forretningsbetingelser.  Det er vigtigt, at du læser ordrebekræftelsen, så vi kan nå at rette ind, hvis vi har misforstået dine ønsker.

Læs mere

Hvidvask

Advokater er ligesom fx banker og revisorer omfattet af lov om hvidvask. Det betyder, at vi skal kende vores kunder, og når vi assisterer med økonomiske transaktioner, skal vi foretage en risikovurdering og sikre os legitimationsoplysninger. Det er bl.a. derfor, at vi beder om en kopi af dit pas/kørekort samt sygesikringsbevis. Hvis vi i forbindelse med vores sagsbehandling får en begrundet mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering, har vi pligt til at indberette vores mistanke. 

Læs mere

Interessekonflikt

Det følger af de advokatetiske regler, at en advokat altid skal sikre sig, at advokaten ikke befinder sig i en interessekonflikt, inden advokaten assisterer en klient. Når vi opretter din sag, undersøger vi derfor altid, om vi befinder os i en interessekonflikt. Der er mange forskellige situationer, der kan medføre, at der indtræder interessekonflikt, eller at der er risiko for, at der vil indtræde en interessekonflikt. I nogle af disse situationer kan advokaten få klientens accept til at føre sag, og i andre må advokaten uden videre udtræde af sagen. Det er altid os, der bærer ansvaret for, at vi ikke befinder os i en interessekonfliktsituation.

Læs mere

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon