Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522
Se vores film her:
Tid: 31 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Fejl og mangler ved fast ejendom?

Er der byggerod på pladsen, eller bærer byggeriet præg af fejl og mangler, så er du ikke alene om at være stødt på problemer med håndværkere. Hos Sagførerne har vi set utallige eksempler på fejl og mangler i forbindelse med byggeprojekter, og vi har stor erfaring med at rådgive bygherren i forbindelse med byggeri.

De mest sete fejl og mangler er:

  • Det udførte arbejde er ikke lavet håndværksmæssigt korrekt.
  • Regningen er højere end aftalt.
  • Der er uenighed om, hvad der kan faktureres som ekstraarbejder.
  • Den lagte tidsplan for byggeriet bliver ikke overholdt.
  • Entreprenøren ændrer på aftalen efter, arbejdet er gået igang.

Nogle gange kan projekterne reddes med en skrivelse på vores brevpapir. Andre gange kræver det, at der afholdes syn og skøn, og i yderste konsekvens kan en retssag være uundgåelig. Under alle omstændigheder bør du få vurderet sagen af en advokat med speciale i byggesager, straks problemerne viser sig. Det kan nemlig være altafgørende for dine muligheder, at du får reageret korrekt og rettidigt.

Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Særligt om fejl og mangler

Vi ser ofte, at du som forbruger står på den ene side og siger, at der er fejl og mangler i byggeriet, mens håndværkeren står på den anden side og siger, at det er der ikke.


Det giver en række udfordringer, når vi skal rådgive dig som advokat, fordi vi har altid som minimum brug for at vide følgende:


 1. Er der tale om en fejl og mangel i juridisk forstand?
 2. Hvad består fejlen eller manglen i?
 3. Hvad er den rette udbedringsmetode?
 4. Hvad koster udbedringen?

For at sætte os i stand til at rådgive dig på den bedst mulige vis, anbefaler vi derfor, at du allierer dig med en byggesagkyndig , så han kan besvare spørgsmålene ovenfor. På den måde kan vi bedre rådgive dig i forhold til, om sagen kan løses ved en skrivelse til håndværkeren på vores brevpapir med den byggesagkyndiges rapport som bilag, eller om vi skal ud i et indenretligt syn og skøn og måske endda en retssag  under din retshjælpsforsikring .


Ring til os på 8743 5522 , eller skriv til os på vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig godt videre i processen.

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse mere om fejl og mangler og hvad du skal være opmærksom på, hvis du oplever fejl og mangler ved byggeriet.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon