Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med fugerne i dit hus

Når et murværk er færdigmuret, er det hyppigt brugt at afsyre murværket. Afsyringen sker for at fjerne mørtelrester fra opmuringen. Det er dog ikke uden risiko og kan medføre forskellige typer af skader, hvis det gøres forkert.

Forkert afsyring kan f.eks. medføre, at fugerne i murværket svækkes og ikke hærdes tilstrækkeligt. Der kan ligeledes opstå misfarvninger af fuger og mursten samt problemer med forvitrede mursten og fuger. Derfor er det vigtigt, at håndværkerne afsyrer korrekt.

Hvis der er opstået syreskader på dit murværk, er det en god ide at kontakte vores entrepriseadvokater. Det gælder uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi kan hjælpe dig med at få reklameret korrekt og forfølge kravet mod den ansvarlige entreprenør. Vi er specialister i byggesager og håndterer hvert år mange sager om problemer med fuger og murværk. Vores advokater har stor byggeteknisk indsigt og erfaring fra mange lignende sager.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Første samtale med en entrepriseadvokat hos Sagførerne er altid gratis og uforpligtende. Vi sender ikke en regning uden, at det er aftalt med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en umiddelbar vurdering af din sag. Ofte hjælper det dig et langt stykke at tage en snak med en af vores advokater.

Sammen kan vi afklare dine muligheder, og om du har en sag, det giver mening af gå videre med. Vi hjælper gerne med at forfølge din sag helt til ende, så du ikke skal døje unødigt med syreskader.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Læs mere om problemer med syreskader

Hvis der foretages afsyring, er det meget vigtigt, at det gøres korrekt. Forkert afsyring kan medføre skader på blandt andet fuger og mursten. Det kan forårsage skader så som misfarvninger, forvitrede sten og fuger eller svækkede fuger. Skader som både kan skæmme murværkets æstetik og forringe holdbarheden.

Syreskader skyldes normalt, at afsyringen ikke er foretaget korrekt. Det kan f.eks. forårsage syreskader, hvis der afsyres på det forkerte tidspunkt, hvis der bruges for meget syre, hvis der bruges en forkert afsyringssyre, hvis der bruges en forkert fremgangsmåde, eller hvis der ikke tages højde for de materialerne i murværket. Visse typer af mursten og mørtel tåler eksempelvis ikke, at der foretages normal afsyring.

Alt dette bør professionelle håndværkere være i stand til at tage højde for. En entreprenør skal ikke påtage sig at foretage afsyring, medmindre han er i stand til at sikre, at afsyringen foretages korrekt.

Hvis du efter at have anvende professionelle håndværkere alligevel opdager syreskader, bør du med det samme reklamere overfor entreprenøren. Entreprenøren vil normalt have pligt til at rette op på fejlene og udbedre syreskaderne.

Det er samtidig en god ide, hvis du konsulterer en af vores entrepriseadvokater. Især hvis entreprenøren ikke vil anerkende problemet eller foretage de nødvendige udbedringer. Din advokat kan hjælpe dig med at afklare dine muligheder og få forfulgt kravet.

I første omgang vil du kunne kræve, at entreprenøren udbedrer syreskaderne. Nægter entreprenøren dette, vil du i mange tilfælde kunne antage andre håndværkere og få dem til at foretage udbedringen for entreprenørens regning. Det kan dog ikke anbefales, at du tager sådanne skridt i brug, før du har konsulteret din advokat. Ofte vil der nemlig være bestemmelser i entreprisekontrakten, som det er vigtigt at tage højde for.

Mange entreprisekontrakter indeholder f.eks. vilkår om, hvordan tvister om fejl og mangler ved arbejdet skal håndteres. Alt dette kan din advokat stå for at undersøge.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon