Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Skal din sag i Byggeriets Ankenævn?

Har du haft bøvl med dine håndværkere, og kan I ikke nå til enighed, skal du beslutte, om du vil sende sagen i Byggeriets Ankenævn, eller om du vil føre en retssag.

Byggeriets Ankenævn behandler klager over de fleste håndværksfaggrupper. Dog med undtagelse af sager vedrørende nyopførelser af huse eller lejligheder hvor entreprisesummen overstiger 1 mio. kr.

Byggeriets ankenævn er sat i verden for at behandle sager, der er så juridisk ukomplicerede, at du som forbruger ikke har behov for advokatbistand, og som samtidig egner sig til at blive løst uden omfattende bevisførelse. Derfor gennemføres sager i Byggeriets ankenævn på skriftligt grundlag og der er således ikke mulighed for at afgive mundtlig forklaring for ankenævnet eller for at afhøre vidner.

Du bør derfor overveje, om din sag reelt egner sig til behandling i ankenævnet, eller om din klage over håndværkerne egner sig bedre til behandling ved domstolene. Det kan f.eks. være tilfældet hvis:

    • Din sag er juridisk kompliceret
    • Din sag kræver vidneforklaringer eller anden bevisførelse, der ikke egner sig til behandling på skriftlige grundlag
    • Håndværkeren ikke er medlem af DI byggeri og ikke vil efterleve afgørelser fra Byggeriets Ankenævn


  Du er velkommen til at ringe til os på 8743 5522, så vi sammen kan drøfte, om din sag bedst hører hjemme i retten eller i Byggeriets Ankenævn.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Vil du vide mere om Byggeriets Ankenævn?

Nedenfor kan du læse meget mere om Byggeriets Ankenævn og hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at klage over håndværkernes arbejde.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon