Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Se vores film her:
Tid: 31 SEKUNDER

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis

Oplever du problemer med et forsinket byggeri?

Overholder håndværkerne ikke tidsplanen, eller oplever du at dit byggeri ikke prioriteres i tilstrækkelig grad, så er du ikke alene om at være stødt på problemer med håndværkere. Hos Sagførerne har vi set utallige eksempler på forsinkede byggerier, og tidsplaner der skrider. Vi hjælper dig gerne med at håndtere sagen.

Forsinkelser kan skyldes mange ting. De mest sete årsager er:

    • Entreprenøren har lovet sig væk til mere, end han har kapacitet til.
    • Entreprenøren prioriterer andre projekter fremfor dit.
    • Der er ikke aftalt en fast tidsplan, som entreprenøren kan holdes op på.
    • Entreprisekontrakten indeholder ikke tilstrækkelige sanktionsbestemmelser som f.eks. dagbøder, der kan motivere entreprenøren til at overholde tidsplanen.
    • Entreprenøren mener, at der er indtrådt omstændigheder, der kan begrunde en undskyldelig forsinkelse.

Nogle gange kan projekterne reddes med en skrivelse på vores brevpapir. Andre gange kræver det, at der tages skrappere midler i brug. Der kan f.eks. rejses krav om dagbøder eller erstatning som følge af forsinkelsen. I yderste konsekvens kan en retssag være uundgåelig. Under alle omstændigheder bør du få vurderet sagen af en advokat med speciale i byggesager, straks der viser sig tegn på, at tidsplanerne ikke bliver overholdt. Det kan nemlig være altafgørende for dine muligheder, at du får reageret korrekt og rettidigt.

Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Advokat Susanne Damouni ved byggeskade

Kontakt Susanne Damouni hvis du har problemer med dine håndværkere.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Gode råd

Er du berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon