Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis.

Specialister i byggesager

Vi har stor erfaring med alt indenfor fast ejendom. Ring og hør, om vi kan hjælpe dig med din sag.

Advokat Susanne Damouni ved byggeskade

Kontakt Susanne Damouni 

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com

Læs mere om Susanne her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Kompetent juridisk rådgivning med faglig indsigt

Sagførerne har hjulpet os i en byggesag, hvor reglerne på området både er omfattende og tekniske. Det var derfor en stor lettelse for os, da Susanne Damouni tog vores sag, og vi fik fra dag 1 styr på vores rettigheder og næste skridt. Vi har været meget trygge ved Susannes behandling af vores sag fra problemet opstod, til der blev indgået forlig med modparten. Vi blev kun inddraget, når der var behov, og samtidig var Susanne tilgængelig og hjælpsom, når vi havde spørgsmål til den juridiske proces. Vi kan varmt anbefale Sagførerne.

God til at fornemme vores behov

Midt i vores byggeproces af vores kommende drømmehus valgte vi at entrere med advokat Susanne Damouni fra Sagførerne. Formålet var at få den fornødne advokatbistand omkring kontraktindgåelse med entreprenøren. Vi er langt fra i mål med byggeprocessen, men Susannes hjælp til gennemgang og vurdering af kontrakten gav os den sidste tryghed forud for indgåelse af kontrakten - og den service hun leverede var helt i top. Let tilgængelig, hurtige tilbagemeldinger, professionel dialog med entreprenøren - og bedst af alt, god til at fornemme vores behov. Så alt i alt - en meget positiv oplevelse.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger
Facebook ikon