Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Byggetilsyn - et stærkt værktøj til at sikre et godt byggeri

Når du har besluttet dig for at bygge nyt eller bygge om, er der meget du kan gøre for at sikre et godt byggeforløb.

Vi har sammenfattet nedenstående tjekliste, så du kan komme godt i mål:

 • Få et byggetilsyn tilknyttet dit byggeri, så du har din egen uvildige rådgiver, der følger byggeriet fra start til slut og sikrer, at byggeriet bliver lavet håndværksmæssigt korrekt.
 • Byg aldrig uden en stærk entreprisekontrakt.
 • Få en byggeteknisk gennemgang af entreprisekontrakten inden du underskriver den.
 • Få en juridisk gennemgang af entreprisekontrakten inden du underskriver den.
 • Find den rette entreprenør med gode referencer og med en sund økonomi.
 • Lad byggeriet opføre i totalentreprise, medmindre du har erfaring med at byggestyre et byggeri.

Entreprisekontrakt

- Den mest populære pakke - E01

Pakkens indhold

 • Med denne entreprisepakke klæder vi dig på, så du er klar til at forhandle din kontrakt med din entreprenør.
 • Vi gennemgår din entreprisekontrakt med relevante bilag.
 • Vi gør dig opmærksom på usædvanlige bestemmelser, usædvanlige fravigelser og uklare bestemmelser. 
 • Vi giver dig nogle generelle bemærkninger og information, der kan hjælpe dig til et godt byggeforløb.
 • Efter vores gennemgang udarbejder vi bemærkninger til dig, som du kan anvende til din videre forhandling af entreprisekontrakten.

Pris DKK 5.495,-

Kontakt os

Entreprisekontrakt

Forhandling og juridisk gennemgang E02

Pakkens indhold

 • Med denne entreprisepakke hjælper vi dig fra start til slut. 
 • Vi gennemgår din entreprisekontrakt med relevante bilag.
 • Vi udarbejder godkendelsesbrev til entreprenøren og påbegynder forhandlingerne på dine vegne for at sikre dig det bedst mulige og klare aftalegrundlag.
 • Vi afslutter forhandlingerne med entreprenøren og hjælper dig i mål, således at entreprisekontrakten bliver endelig.

Pris DKK 11.595,-

Kontakt os

Entreprisekontrakt

Juridisk og byggeteknisk gennemgang E03

Juridisk gennemgang

 • Pakken indeholder pakke E01 (Juridisk gennemgang) med tillæg af en byggeteknisk gennemgang udført og faktureret af Byggesagkyndig.nu ApS.

Byggeteknisk gennemgang

 • Byggesagkyndig.nu ApS foretager en byggeteknisk kontrakt- og tegningsgennemgang.
 • Byggesagkyndig.nu ApS gør dig opmærksom på de steder i kontrakten, hvor du bør forhandle ændringer på plads grundet byggetekniske forhold.
 • Den byggetekniske kontrakt- og tegningsgennemgang koster normalt 6.500, men sælges i denne pakke til 1.500 kr.,  betinget af at du samtidig indgår aftale med Byggesagkyndig.nu ApS om køb af deres byggetilsynspakke B4.

Pris DKK 6.995,-

Kontakt os

Entreprisekontrakt

Juridisk og byggeteknisk gennemgang E04

Juridisk gennemgang

 • Pakken indeholder pakke E02 (Forhandling og juridisk gennemgang) med tillæg af en byggeteknisk gennemgang udført af Byggesagkyndig.nu ApS.

Byggeteknisk gennemgang

 • Byggesagkyndig.nu ApS foretager en byggeteknisk kontrakt- og tegningsgennemgang.
 • Byggesagkyndig.nu ApS gør dig opmærksom på de steder i kontrakten, hvor du bør forhandle ændringer på plads grundet byggetekniske forhold.
 • Den byggetekniske kontrakt- og tegningsgennemgang koster normalt 6.500, men sælges i denne pakke til kr. 1.500 betinget af, at du samtidig indgår aftale med Byggesagkyndig.nu ApS om køb af deres byggetilsynspakke B4.

Pris DKK 13.095,-

Kontakt os
Byggeplads for parcelhusbyggeri

Hvad er et byggetilsyn?

Et byggetilsyn udføres af en byggesagkyndig på tidspunkter, hvor det er særligt vigtigt for byggeriets kvalitet, at der ikke sker fejl.

Byggetilsynet er uvildigt i forhold til din entreprenør og skal alene varetage dine interesser, så fejl og mangler bliver opdaget og dokumenteret, inden de bliver lukket inde i konstruktionerne.

Hvor mange byggetilsyn der skal gennemføres i en byggeperiode, er en konkret vurdering, som du skal drøfte med din byggesagkyndige.

Hos Sagførerne anbefaler vi Byggesagkyndig.nu ApS, til at føre tilsyn med dit byggeri, da de har meget stor erfaring med dette arbejde.

Byg aldrig uden en stærk entreprisekontrakt

En entreprisekontrakt er en skriftlig aftale mellem dig og din entreprenør. Formålet med entreprisekontrakten er i hovedtræk;

 • at forventningsafstemme byggeriet mellem dig og din entreprenør, 
 • at sikre at du ikke betaler for noget, du ikke får, 
 • at sikre at du kan stille din entreprenør økonomisk til ansvar, hvis byggeriet ikke har den aftalte kvalitet.

Det er ganske kompliceret at bygge et hus uden fejl og mangler, da der typisk er mange faggrupper involvere i et byggeprojekt - fx en materialeleverandør, ingeniør, arkitekt, landinspektør, murer, tømrere, elektrikere, kloak- og vvs-folk og maler med flere. Disse mange aktører er individuelt afhængige af hinanden, hvorfor der er stor risiko for, at noget går galt under vejs.

Med en sådan betydeligt risiko for at der bliver begået fejl under byggeprocessen samtidig med, at der er rigtig mange penge på spil for dig, er det vigtigt, at du lægger mange kræfter i at få indgået en god og stærk entreprisekontrakt, og at du sikrer dig et godt byggetilsyn. 

Bemærk: Sagførerne leverer ovenstående pakke 03 og 04 i samarbejde med Byggesagkyndig.nu ApS.

Byggesagkyndig.nu ApS udarbejder den byggetekniske gennemgang af din entreprisekontrakt og fakturer dig direkte for denne ydelse. Priserne ovenfor er totalpriser, der både indeholder den juridiske gennemgang af din entreprisekontrakt, som Sagførerne fakturerer, og den byggetekniske kontrakt- og tegningsgennemgang, som Byggesagkyndig.nu ApS fakturerer.

Byggeteknisk gennemgang af din entreprisekontrakt

En byggeteknisk gennemgang af din entreprisekontrakt handler særligt om at sikre, at dit hus bliver bygget så praktisk som muligt, så den efterfølgende dagligdag i huset fungerer optimalt. Dette adskiller sig fra den juridiske kontraktgennemgang, der i høj grad handler om at sikre, at du ikke betaler for noget, du ikke får, og at du kan stille din entreprenør økonomisk til ansvar, hvis byggeriet ikke forløber efter planen, eller hvis byggeriet ikke har den forventede kvalitet.

Vi anbefaler, at du lader Byggesagkyndig.nu ApS føre byggetilsyn med dit byggeri, og lader dem gennemføre den byggetekniske gennemgang af din entreprisekontrakt, da vi ved, at de har meget stor erfaring med dette, hvorfor de kan påpege en lang række forhold, som du vil have gavn af at få præciseret i din entreprisekontrakt. Nogle forhold vil have direkte økonomisk betydning for dig, mens andre vil gøre din dagligdag i dit nye hus bedre.

Advokat ved skrivebord med åben sagsmappe

Juridisk gennemgang af din entreprisekontrakt

De fleste entreprenører har bygget mange huse og ved hvilke konflikter, der kan opstå med deres privatkunder. De har derfor indrettet deres entreprisekontrakter, så de beskytter entreprenøren bedst muligt.


Som privat bygherre har man ingen erfaring med, hvilke risici man skal beskytte sig imod. Det er denne ubalance, du kan rette op på ved at lade os foretage en juridisk gennemgang af din entreprisekontrakt. Vi har erfaring med alle konflikttyperne, og vi ved, hvordan vi skal beskytte dig, så du undgår at havne i en retssag eller i et ankenævn.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Vil du vide mere om byggetilsyn?

Nedenfor kan du læse meget mere om byggetilsyn og hvad du skal være opmærksom på, hvis du står foran et byggeri.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon