Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 13 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Selvsalg - advokat til salg eller køb af bolig uden ejendomsmægler

En ejendomsmæglers job består først og fremmest i at finde en køber og udarbejde en købsaftale. Hvis du selv kan finde en køber eller hvis du har fundet en sælger, kan vi som din boligadvokat udarbejde købsaftalen og sikre handlens gennemførelse. På den måde kan du spare udgifterne til ejendomsmæglerens salær.

Selvsalg

- Den mest populære pakke - B03

Pakkens indhold

Denne pakke er for dig, der vil spare udgiften til ejendomsmægleren.


 • Indhentelse af bilag.
 • Udarbejdelse af købsaftalen med bilag.
 • Korrespondance med bank og købers/sælgers rådgiver.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Information om ejerskifte til relevante parter.
 • Frigivelse af købesummen.

Pris DKK 11.995,-

Bestil nu

Selvsalg+

Spar mæglersalæret B03.1

Pakkens indhold

Med pakken Selvsalg+ sørger vi også for berigtigelsen af handlen.

 • Indhentelse af bilag
 • Udarbejdelse af købsaftalen med bilag
 • Korrespondance med bank og købers/sælgers rådgiver
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer
 • Information om ejerskifte til relevante parter
 • Frigivelse af købesummen
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelsen
 • Tinglysning af skødet

Pris DKK 12.295,-

Bestil nu

Selvsalg Mini

For den erfarne investor B03.2

Pakkens indhold

Pakken Selvsalg Mini er for den erfarne ejendomsinvestor, der kun har brug for en købsaftale.


 • Indhentelse af bilag.
 • Udarbejdelse af købsaftalen med bilag.

Pris DKK 7.895,-

Bestil nu
Hvad er boligselvsalg?

Med selvsalg menes et boligsalg uden mægler. Altså et boligsalg, hvor du sælger din bolig uden at involvere en ejendomsmægler. I stedet bruges ofte en boligadvokat til at stå for den juridiske rådgivning. Det er fuldt ud muligt, da der selvfølgelig ikke er et krav om, at du skal bruge en ejendomsmægler, når du sælger din bolig.

Hvad er fordelene ved selvsalg uden mægler?

Den store fordel ved at sælge sin bolig uden brug af mægler er, at du kan spare salæret til ejendomsmægleren. Ejendomsmæglerens salær er ofte et betydeligt beløb, som opgøres enten som et fast beløb eller en procentdel af salgsprisen. Ved at gøre en del af ejendomsmæglerens arbejde selv og søge en del af rådgivningen hos en boligadvokat, kan du derfor forbedre økonomien i dit boligsalg betydeligt

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du sælger din bolig uden mægler?

Hvis du vælger at sælge uden brug af ejendomsmægler, skal du være opmærksom på, at det kommer til at kræve mere arbejde af dig som sælger. Årsagen til at du kan spare mægleren væk er netop, at du overtager en del af det arbejde, som mægleren ellers ville have udført. Det skal du dog ikke være bange for. Blot du får den rigtige rådgivning med på vejen.

Blandt de opgaver du selv skal løse ved et selvsalg er, at du selv skal finde en køber. Det indebærer også, at du selv kommer til at stå for fremvisningerne og den løbende kontakt med interesserede købere.

Derudover skal du også selv stå for at indhente de relevante oplysninger til køber. Det kan blandt andet være oplysninger så som tilstandsrapport, el-installations-rapport og energimærke.

Et andet aspekt, er at du skal være meget opmærksom på, at de oplysninger du afgiver til potentielle købere er korrekte. Der er ikke andre til at filtrere de oplysninger, du sender til køber. Du kan derfor være nødt til at tjekke efter en ekstra gang, at de oplysninger du giver, nu også er korrekte. Eksempelvis skal der udleveres en BBR-meddelelse til køber. Det er dit ansvar at sikre, at de oplysninger, der er heri, er korrekte.

Selvom du sparer ejendomsmægleren væk, bør du ikke helt undlade at bruge penge på rådgivning. Salgsprocessen indebærer også en række juridiske aspekter. Hertil bør du sikre dig en kompetent rådgivning – eksempelvis fra en boligadvokat. Det kan særligt være vigtigt, når købsaftalen skal forhandles på plads, så du er sikker på at ende med en aftale, der sikrer dig en god retstilling.

Hvad kan en boligadvokat bidrage med ved bolig selvsalg?

Når du sælger bolig uden mægler, bør du få en boligadvokat med på sidelinjen, som kan rådgive dig om de juridiske og formelle aspekter af dit boligsalg.

Hovedideen ved et boligsalg uden mægler er, at du derved kan spare penge. Derfor er boligadvokatens rolle ved selvsalg at klare de opgaver, som det kræver en større juridisk baggrundsviden at løse, mens du står for de praktiske ting så som at finde en køber og fremvise ejendommen.

Hos Sagførerne inkluderer vores rådgivning ved selvsalg følgende:

 • Udarbejdelse af købsaftalen og dertilhørende bilag.
 • Korrespondance med købers advokat.
 • Kommunikation med de involverede banker.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde og refusionsopgørelse.

Din boligadvokat står altså for at få udarbejdet en fyldestgørende købsaftale, som varetager dine interesser bedst muligt. Derudover sørger han for at forestå den nødvendige korrespondance med handlens øvrige aktører så som banker og købers rådgiver.

Når der endeligt er en aftale på plads, sørger din boligadvokat for at koordinere overtagelsen, så du får frigivet købssummen til dig, når betingelserne er opfyldt. Dertil klarer din advokat alt papirarbejdet med udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

Fordelen ved at bruge rådgivning fra en advokat til dit selvsalg er altså, at du minimerer udgifterne til rådgivning, men dog stadig har en professionel rådgiver, som sikrer at alt er, som det bør være, og du ikke glemmer at forholde dig til noget vigtigt.

Hvorfor vælge Sagførerne som advokat til dit selvsalg?

Hos Sagførerne har vi stor erfaring med bolighandler, og du kan være sikker på, at din rådgivning fra start til slut ydes af en erfaren og specialiseret boligadvokat. Hvert år hjælper vi rigtig mange danskere med køb og salg af boliger og vi ved derfor, hvad der skal til, for at få dit selvsalg til at lykkes.

Hvis du overvejer et selvsalg er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først.

Sagsmappe med Sagførerne-logo

Sagførernes assistance ved selvsalg

Vores hjælp til selvsalg, består i følgende ydelser:

 • Udarbejdelse af købsaftalen med dens bilag.
 • Korrespondance med købers advokat.
 • Kommunikation med de involverede banker.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde og refusionsopgørelse.


Vi sørger også for, at alle tidsfrister i forbindelse med dit selvsalg overholdes af køber, så købesummen kan frigives til din bankkonto.

Hvorfor vælge Sagførerne som din advokat til selvsalg?

 • Hos Sagførerne tilbyder vi en landsdækkende service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din selvsalg fra start til slut.
 • Vi tilbyder assistance ved selvsalg til en fast lav pris.
 • Alt klares pr. telefon og email, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat.
 • Din første samtale er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares senest den efterfølgende arbejdsdag.
hænder der skriver på en bærbar computer og briller der ligger på et bord

Dine opgaver i forbindelse med selvsalg


Ud over at finde en køber, skal du løse følgende opgaver:

 • Hvis du vil benytte huseftersynsordningen, skal du indhente en tilstandsrapport, en el-installationsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring.
 • Indhente et energimærke, hvis det er påkrævet.
 • Sikre at BBR-meddelelsen er korrekte.

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Gode råd og information

Hvad er huseftersynsordningen?

Huseftersynsordningen dækker over en bygningsgennemgang, hvor en beskikket byggesagkyndig udarbejder en tilstandsrapport mens en autoriserede el-installatør udfærdiger en el-installationsrapport.

Huseftersynsordningen gør det muligt at tegne en ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringen beskytter både køber og sælger, da ejerskifteforsikringen fritager sælger fra sit almindelige ansvar ved skjult fejl og mangler. Køberen opnår modsat mulighed for via ejerskifteforsikringen at få dækket udgifterne til udbedringen ved eventuelle skjulte fejl og mangler.

Læs mere

Energimærke

Sælger skal som udgangspunkt lade et energimærke udarbejde, når sælger sætter sin ejendom til salg. Det gælder dog ikke ejendommen under 60 m2 eller sommerhuse.

I en energimærkerapport vil det være oplyst, hvor energivenlig ejendommen er, hvilke energimæssige optimeringer der kan foretages i boligen og til hvilken pris. Et energimærke gør det således muligt for køberen af et hus at få et godt indblik i, hvor energiøkonomisk huset er, og hvad det vil koste i varme-, el- og vandforbrug at bo i huset.

Et energimærke er gyldigt i en periode på 10 år. Sælges bygningen flere gange inden for denne gyldighedsperiode, kan det samme energimærke benyttes igen. Der skal dog altid udarbejdes en ny energimærkning, hvis du har foretaget ændringer ved ejendommen, som har væsentlig betydning for ejendommens energiforbrug.

Boligadvokat

Læs mere

Hvad er en BBR-ejermeddelelse

BBR-ejermeddelelsen indeholder relevante ejendomsoplysninger såsom fx ejendommens ;beliggenhed, areal, opførelsesår, om- og tilbygningsår, ejendommens anvendelse, vand- og afløbsforhold, varmeinstallationer, køkkenforhold, ydervægs- og tagdækningsmateriale, samt olietanke.

Det er boligejerens pligt at sørge for, at oplysningerne er korrekte. Alle oplysninger om bygninger, boliger m.v. indføres i Bygnings- og Boligregisteret (heraf BBR) af den enkelte kommune.

Man kan blandt andet bruge BBR-ejermeddelelsen til at kontrollere, om der fx er bygninger på grunden, der ikke er anført BBR-ejermeddelelsen, hvilket måske kan betyde, at der aldrig er ansøgt om tilladelse til opførelsen heraf, og som man så i værste fald kan risikere at skulle rive ned, eller den kan fx bruges til kontrol af, om sælger/ejendomsmægleren har oplyst korrekt boligareal i forbindelse med bolighandelen (altså om salgsopstillingens/købsaftalens areal stemmer overens med BBR-ejermeddelelsen).

Arealerne i BBR-ejermeddelelsen indgår i beregningen af ejendomsvurderingen og kan have betydning for fx ejendommens forsikringer, hvilke realkredit- og boliglån man kan opnå på ejendommen, m.v.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon