Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8622 5500

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Historik

Sagførernes rødder rækker tilbage til 1977, hvor advokat Ib Ulstrup startede kontoret fra sit hjem i Lystrup og siden fra forskellige kontorer i og omkring Aarhus.


Den 3. maj 2010 fik vi vores nuværende navn, Sagførerne Advokatinteressentskab, i forbindelse med at indehaver advokat Jens Røjmer Søndergaard indtrådte i ejerkredsen. I maj 2012 flyttede vi til vores domicil i Risskov, og i 2019 åbnede vi kontor på Sjælland.


Jura med hjerte

Det er ikke tilfældigt, at vi benytter sloganet “Jura med hjerte”, da det indeholder mange af de værdier, vi forsøger at efterleve. Vi bestræber os altid på at møde vores kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati.


Arbejdsområder

I forhold til private kunder arbejder vi særligt med fast ejendom, og alt hvad dertil hører. Vi har dog også ganske mange erhvervskunder inden for de små og mellemstore, ejerledede virksomheder.


Det arbejder vi for

Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en forskel for vores kunder, hvor der er balance mellem arbejde og fritid, hvor vi trives og passer på hinanden, og hvor vi tager et medansvar for samfundet og miljøet omkring os.


Vores hverdag tager afsæt i værdierne:

  • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke
  • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation
  • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre)
  • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyn.
Fotocollage fra Sagførernes kontor

Almene oplysninger

Læs mere...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon