Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis

Skal du renovere?

Hvis du har et ønske om at renovere, skal du altid sikre dig, at du har en klar aftale med håndværkere og andre fagfolk. En klar aftale kan sikre dig et gnidningsfrit forløb uden ubehagelige overraskelser.

Under renoveringen kan der opstå uforudsete forhold og begivenheder, ændringer i ønskerne til renoveringen osv. Skulle sådan situationer opstå er det af væsentlig betydning, at kontrakten mellem dig og håndværkerne er på plads.

Ønsker du et sikkert kontraktsgrundlag, eller er konflikten allerede opstået, kan du med fornuft kontakte vores erfarne advokater. Du finder vores informationer her på siden. 

Hvad bør man huske?

Når der tages en beslutning om at lave en renovering, er der en række forhold man med fordel bør overveje inden man acceptere tilbuddet.

  • Hvem skal styrer renoveringen?
  • Er det relevant med en forsikring?
  • Hvem har ansvaret for eventuelle fejl?
  • Hvem har ansvaret for tidsplanen?
  • Hvad er aftalen i forhold til betaling?

  Særligt hvis det er en større renovering, er det altid fornuftigt at have styr på ovenstående. Det kan derfor være en god idé, at søge rådgivning hos en erfaren advokat, der kan gennemgå kontraktens indhold førend du underskriver. 

  Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular hvis vi skal hjælpe dig med kontrakten. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Advokat Susanne Damouni ved byggeskade

Kontakt Susanne Damouni hvis du har problemer med dine håndværkere.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du finde generelle og juridiske information om renovering. 

Overskrift

Er jeg berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon