Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Skal du renovere?

Hvis du har et ønske om at renovere, skal du altid sikre dig, at du har en klar aftale med håndværkere og andre fagfolk. En klar aftale kan sikre dig et gnidningsfrit forløb uden ubehagelige overraskelser.

Under renoveringen kan der opstå uforudsete forhold og begivenheder, ændringer i ønskerne til renoveringen osv. Skulle sådan situationer opstå er det af væsentlig betydning, at kontrakten mellem dig og håndværkerne er på plads.

Ønsker du et sikkert kontraktsgrundlag, eller er konflikten allerede opstået, kan du med fornuft kontakte vores erfarne advokater. Du finder vores informationer her på siden. 

Hvad bør man huske?

Når der tages en beslutning om at lave en renovering, er der en række forhold man med fordel bør overveje inden man acceptere tilbuddet.

  • Hvem skal styrer renoveringen?
  • Er det relevant med en forsikring?
  • Hvem har ansvaret for eventuelle fejl?
  • Hvem har ansvaret for tidsplanen?
  • Hvad er aftalen i forhold til betaling?

  Særligt hvis det er en større renovering, er det altid fornuftigt at have styr på ovenstående. Det kan derfor være en god idé, at søge rådgivning hos en erfaren advokat, der kan gennemgå kontraktens indhold førend du underskriver. 

  Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular hvis vi skal hjælpe dig med kontrakten. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du finde generelle og juridiske information om renovering. 

Overskrift

Er jeg berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon