Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Hvad er AB-Forbruger?

Når du som forbruger skal starte et større byggeprojekt, indgår man som ofte en entreprisekontrakt med en erhvervsdrivende entreprenør, der  skal udføre projektet.

Når kontrakten skal indgås, kan man beslutte at De Almindelige Betingelser skal gælde for aftalen. AB-Forbruger er ikke en lov vedtaget af folketinget, men derimod et standard aftalesæt, der er udarbejdet af en række offentlige myndigheder og organisationer. 

Vores noter til AB-forbruger

Her finder du en kort beskrivelse af de enkelte afsnit i AB-forbruger. Beskrivelsen skal blot ses som en vejledning og en overordnet opsummering af de enkelte afsnit.

AB-Forbruger

Det kan være uoverskueligt at navigerer i juridisk formulerede tekst. Vi har derfor lavet en kort beskrivelse af kapitlers indhold.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon