Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522
Se vores film her:
Tid: 31 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Har du problemer med entreprenøren?

Er der byggerod på pladsen, bærer byggeriet præg af byggesjusk, er byggeriet forsinket, eller er der uenighed om regningerne. Uanset hvilken type af problemer du oplever med entreprenøren, bør du få sendt en skriftlig reklamationsskrivelse, så snart du bliver opmærksom på problemet. Hos Sagførerne har vi set det meste, og vi hjælper dig gerne med reklamationen og den proces, der kommer bagefter.

De mest sete problemer er:

    • Det udførte arbejde er ikke lavet håndværksmæssigt korrekt.
    • Regningen er højere end aftalt.
    • Den aftalte tidsplan for byggeriet bliver ikke overholdt.
    • Entreprenøren ændrer på aftalen efter, at arbejdet er gået i gang.
    • Byggeriet svarer ikke til det aftalte.

Uanset hvad der er problemet, bør du hurtigt få sendt en reklamationsskrivelse afsted. Det tjener to formål. Dels gør du entreprenøren opmærksom på problemet, og at du ikke vil acceptere dette. Dels tjener reklamationen som  et bevis på, at du reagerede rettidigt. Beviset kan være vigtigt, hvis sagen udvikler sig til en retssag.

Det er en god ide, hvis du får hjælp af en advokat, når reklamationen skal udformes. Mange entreprenører tager det hele lidt mere seriøst, når det er en skrivelse på vores brevpapir. Viser det sig, at entreprenøren ikke vil anerkende problemerne eller ikke vil tilbyde en acceptabel løsning, er det også rigtig godt, hvis du har haft advokaten inde over processen helt fra start. 

Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om du har et problem, det giver mening at gå videre med. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Særligt om reklamation over fejl og mangler efter afleveringsforretningen


Når du opdager fejl og mangler i ejendommen, skal du reklamere skriftligt til entreprenøren inden rimelig tid.  Reklamationen bør ske indenfor 2 måneder fra det tidspunkt, hvor du har opdaget en fejl i ejendommen. Du bør derfor ikke vente med at vise entreprenøren de fejl og mangler, som du har opdaget i ejendommen efter aflevering, indtil 1- eller 5 års gennemgangen, da det kan betyde, at du mister din ret til at få de konstaterede fejl og mangler udbedret. Reagerer entreprenøren ikke på din skriftlige reklamation, bør du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre. 

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Gode råd

Er jeg berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon