Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Se vores film her:
Tid: 31 SEKUNDER

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis

Har du problemer med entreprenøren?

Er der byggerod på pladsen, bærer byggeriet præg af byggesjusk, er byggeriet forsinket, eller er der uenighed om regningerne. Uanset hvilken type af problemer du oplever med entreprenøren, bør du få sendt en skriftlig reklamationsskrivelse, så snart du bliver opmærksom på problemet. Hos Sagførerne har vi set det meste, og vi hjælper dig gerne med reklamationen og den proces, der kommer bagefter.

De mest sete problemer er:

    • Det udførte arbejde er ikke lavet håndværksmæssigt korrekt.
    • Regningen er højere end aftalt.
    • Den aftalte tidsplan for byggeriet bliver ikke overholdt.
    • Entreprenøren ændrer på aftalen efter, at arbejdet er gået i gang.
    • Byggeriet svarer ikke til det aftalte.

Uanset hvad der er problemet, bør du hurtigt få sendt en reklamationsskrivelse afsted. Det tjener to formål. Dels gør du entreprenøren opmærksom på problemet, og at du ikke vil acceptere dette. Dels tjener reklamationen som  et bevis på, at du reagerede rettidigt. Beviset kan være vigtigt, hvis sagen udvikler sig til en retssag.

Det er en god ide, hvis du får hjælp af en advokat, når reklamationen skal udformes. Mange entreprenører tager det hele lidt mere seriøst, når det er en skrivelse på vores brevpapir. Viser det sig, at entreprenøren ikke vil anerkende problemerne eller ikke vil tilbyde en acceptabel løsning, er det også rigtig godt, hvis du har haft advokaten inde over processen helt fra start. 

Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om du har et problem, det giver mening at gå videre med. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Særligt om reklamation over fejl og mangler efter afleveringsforretningen


Når du opdager fejl og mangler i ejendommen, skal du reklamere skriftligt til entreprenøren inden rimelig tid.  Reklamationen bør ske indenfor 2 måneder fra det tidspunkt, hvor du har opdaget en fejl i ejendommen. Du bør derfor ikke vente med at vise entreprenøren de fejl og mangler, som du har opdaget i ejendommen efter aflevering, indtil 1- eller 5 års gennemgangen, da det kan betyde, at du mister din ret til at få de konstaterede fejl og mangler udbedret. Reagerer entreprenøren ikke på din skriftlige reklamation, bør du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre. 

Advokat Susanne Damouni ved byggeskade

Kontakt Susanne Damouni hvis du har problemer med dine håndværkere.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Gode råd

Er jeg berettiget til at få dagbod?

Har du indgået enterprisekontrakt med håndværkere og er dit byggeri forsinket, er der god grund til at overveje muligheden for at kræve dagbod.  Dagbod er din mulighed for at få økonomisk kompensation for håndværkernes forsinkelse.

Læs mere

Mangelfulde byggematerialer

Uanset om du selv har købt mangelfulde byggematerialer, eller dine håndværkere har anvendt mangelfulde byggematerialer, kan der være grundlag for at rejse krav.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon