Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar: 3842 4452

Den første samtale er gratis

Testamente og arv

Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor det er en god ide at oprette et testamente. Du kan ligeledes læse mere om, hvordan du råder over din arv i et testamente, samt hvilke begrænsninger der er. Du kan blandt andet blive klogere på hvordan dine rettigheder er, hvis du er samboende med din partner og I har fælles børn.

På et tidspunkt i livet er det vigtigt at tage stilling til arv. Ved at oprette et testamente kan du selv bestemme, hvordan der skal arven efter dig skal fordeles.

Der kan være mange årsager til at oprettet et testamente, men især når du køber et hus eller bygger et nyt, er det værd at overveje at oprette et testamente.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak om arv og testamente. 

Vil du vide mere om arv og testamenter?

Nedenfor kan du finde relevante informationer om arv samt testamenter.

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon