Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4451

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Advokater med speciale i personskadeerstatning

Er uheldet ude og søger du kompetent juridisk rådgivning? En fritidsulykke kan skyldes dit eget uheld eller som følge af en andens uforsigtighed. Uanset din situation vil vores kompetente advokat, hjælpe dig til den erstatning du har krav på.

Fritids- og sportsskader

Skader der opstår når du ikke er på arbejde kaldes fritidsskader. Under betegnelsen hører også sportsskader, der opstår i forbindelse med træning og motion. Mange er aktive i deres fritid, og det er derfor vigtigt at være bekendt med sin retsstilling, hvis uheldet er ude.


Afhængigt af skadens karakter og hvordan du er dækket, vil du typisk have krav på erstatning og/eller godtgørelse. Hvilke muligheder du har afgøres blandt andet af, om skaden er en soloulykke eller om den er et resultat er en andens ansvarspådragende handling. 


Fritids- og sportsskader kan være komplicerede og det er derfor fornuftigt at alliere sig med en kompetent advokat, der kan hjælpe en udenom diverse faldgruber.


Du er altid velkommen til at kontakte os. Første samtale er gratis.

Kontakt vores specialiserede advokater


Jens Røjmer Søndergaard - advokat (H) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 3842 4451 Eller send en mail til anb@sagfoererne.com

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse mere om fritids- og sportsskader, samt finde relevante informationer der knytter sig til denne sagstype. 

Mød hele teamet med speciale i personskadeerstatnings­sager

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon