Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad kendetegner den gode kontrakter?

En god kontrakt definerer i enkle og klare vendinger, hvad parterne har aftalt. Det kan lyde banalt, men i praksis er det en vanskelig juridisk disciplin. Det skyldes særligt, at der ud over den almindelige forretningsmæssige del af aftalen også er en række andre juridiske forhold, som bør være afklaret med kontrakten. Disse forhold varierer meget fra kontrakt til kontrakt, men kan fx omfatte en stillingtagen til, om aftalen kan opsiges, og hvordan parterne i givet fald er stillet ved opsigelse, om en eventuel uenighed skal afgøres ved voldgift eller ved domstolene, om der skal være bod tilknytte misligholdelse af aftalen, skal hele eller dele af aftalen være underlagt en tavshedspligt m.v.


En gennemarbejdet kontrakt kan spare rigtig mange ærgelser - og ikke mindst penge.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon