Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4450

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4450

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring dækker kort sagt omkostninger til udbedring af skjulte fejl og mangler, som viser sig i årene efter overtagelsen. Ejerskifteforsikringen er derfor både en beskyttelse af dig som køber og for sælger, da forsikringsselskabet står med ansvaret for udbedringen og betalingen.

Der kan tegnes ejerskifteforsikring på rækkehuse, enfamilieshuse, sommerhuse og ideelle anparter. Det er også muligt at tegne ejerskifteforsikring på ejerlejligheder, det kræves dog, at man får udfærdiget en tilstandsrapport på hele ejendommen, hvilket kan være ganske bekosteligt. Modsat førnævnte er det eksempelvis ikke muligt at tegne ejerskifteforsikring på en andelsbolig eller en landbrugsejendom.

Ejerskifteforsikringen skal tegnes før overtagelsesdagen for at være gyldig. Forsikringen kan allersenest tegnes når du får nøglerne og dermed adgang til ejendommen.

Har du en skade på din bolig, og dækker ejerskifteforsikringen ikke? 

Hvis du har en skade, som du mener er dækket af din ejerskifteforsikring, og du ikke kan blive enig med dit forsikringsselskab eller med deres taksator, så kontakt os, så vi kan vurdere, om du har en sag.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni - advokat Kristian Krath - advokat Ring på tlf.: tlf.: 3842 4450 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i erstatningssager

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse mere om ejerskifteforsikring og dets betydning , hvis du skulle støde på ubehagelige overraskelser. 

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon