Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med dit badeværelsesgulv

Hos Sagførerne hjælper vi kunder over hele landet med deres byggesager. Et af de steder hvor vi ofte ser problemer med fejl og mangler er ved badeværelsesgulve. 

Det handler ofte om gulve, der af forskellige årsager ikke kan modstå den belastning fra fugt og vand, som et badeværelsesgulv normalt er udsat for, eller som ikke har tilstrækkeligt fald til at lede det vand, der ender på gulvet mod gulvafløb.

Badeværelsesgulve skal indrettes og laves, så det kan modstå regelmæssig eksponering fra vand og fugt. Gulvet i sig selv skal være vandresistent, ligesom det skal være vandtæt, så du ikke risikerer, at vand på badeværelsesgulvet siver ud og forårsager skader på andre bygningsdele.

Oplever du, at dit badeværelsesgulv efter et byggeri eller en renovering ikke lever op til disse krav, vil der ofte være grundlag for at rejse krav mod de ansvarlige håndværkere. Hvis håndværkerne ikke umiddelbart er lydhøre, bør du overveje at alliere dig med en entrepriseadvokat fra Sagførerne, der kan hjælpe dig med din sag.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Hos os er det sådan, at første samtale med en erfaren entrepriseadvokat altid er gratis. Vi sender aldrig en regning, før det er aftalt med dig.

Hvis du oplever problemer med dit badeværelsesgulv eller håndværkernes arbejde, er du derfor altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende samtale. På den måde kan du hurtigt få en umiddelbar vurdering af, om du har en sag, det giver mening at gå videre med.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Hvornår er der tale om fejl og mangler ved badeværelsesgulvet?

Badeværelser er såkaldte vådrum. Det er rum som i høj grad er udsat for påvirkninger fra vand og fugt. Det stiller særlige krav til, hvordan badeværelser skal indrettes. Der er af samme årsag også særlige regler i bygningsreglementet for badeværelser og andre vådrum.

Gulvet i badeværelser skal udføres, så det er vandtæt. Det vil sige, at det skal kunne tåle at blive udsat for vandstænk, der skal kunne tørres op eller fordampe uden risiko for, at gulvet eller bygningerne beskadiges.

På de steder hvor gulvet må forventes at være særligt udsat for regelmæssig, direkte vandbelastning, skal der være så meget fald i gulvet, at vandet ledes mod et gulvafløb. De særligt vandbelastede områder er normalt brusenichen og de dele af gulvet, der er nær bruser, badekar og lignende.

På de særligt vandbelastede områder, skal det altså sikres, at der er så stort et fald i gulvet, at vand af sig selv ledes mod gulvafløb. Ofte ses det dog, at faldet ikke er tilstrækkeligt - eller endnu værre, at faldet går den modsatte vej og dermed ledes væk fra afløb.

Hvis du har fået opført et byggeri eller foretaget en renovering hvor badeværelsesgulvet ikke lever op til ovenstående krav, er der med stor sandsynlighed tale om en mangel, der kan danne grundlag for at rejse krav mod den ansvarlige entreprenør. I første omgang vil kravet ofte gå på, at entreprenøren skal udbedre problemerne med gulvet. Om nødvendigt ved at lægge et nyt gulv.

Hos Sagførerne har vi stor erfaring med denne type af sager. Hvis entreprenøren ikke umiddelbart er villig til at udbedre problemet, er det derfor en god ide at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at føre sagen. Husk at første samtale med en af vores erfarne entrepriseadvokater altid er gratis. Det koster dig altså ingenting at få en umiddelbar vurdering af sagen og dine muligheder.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon