Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Har du problemer med fliser, der er hultlydende eller løse?

Fliser som helt eller delvist har mistet taget i det underliggende lag, som de er sat op på, kaldes skrukke fliser. Skrukke fliser kan opdages på flere måder. Ofte giver de en hul lyd, hvis du banker på dem. Nogle gange falder de ned af sig selv eller sidder så løst, at du kan pille dem ned med hænderne. Det ses også, at fliserne begynder at bule ud eller revne.

Skrukke fliser kan skyldes en række forskellige ting så som:

  • At fliserne er sat eller lagt forkert.
  • At den anvendte fliseklæber er forkert.
  • At fliserne er opsat på et uegnet underlag eller et underlag, som ikke er korrekt klargjort.
  • At fliserne er monteret, mens underlaget var fugtigt

Professionelle håndværkere skal have styr på den slags ting. Hvis du har problemer med fliser, som håndværkere har opsat, vil du normalt kunne kræve, at de retter op på problemerne uden beregning.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med løse fliser

Det er vigtigt, at fliser sættes korrekt op. Forkert opsatte fliser vil over tid begynde at sidde løst, fordi vedhæftningen til underlaget svigter. Det vil normalt kunne opdages ved, at fliserne lyder hule, når du banker på dem. Det kan også vise sig ved fliser, der sidder så løst, at de kan fjernes med hænderne eller helt falder ned af sig selv.

Hvis du har fået opsat fliserne af professionelle håndværkere, skal du ikke acceptere, at fliserne er opsat forkert. Du har krav på et færdigt resultat uden skrukke fliser og andre defekter. Derfor bør du med det samme kræve, at fejlene rettes uden beregning, hvis du opdager den slags defekter.

Af samme årsag bør du også eftertjekke, at flisearbejdet er lavet korrekt, når byggeriet afleveres. Især ved større byggeprojekter, er det vigtigt, at der afholdes en afleveringsforretning, hvor du sammen med bygherren går arbejdet igennem for at efterse, om alt er, som det skal være. Det er en rigtig god ide, hvis du allierer dig med en byggesagkyndig, som kan deltage på afleveringsforretningen som din rådgiver. Den byggesagkyndige kan hjælpe dig med at sikre, at alle fejl og mangler opdages.

Hvis I opdager fejl og mangler, bør de noteres på en mangelliste som dokumentation. Samtidig bør det aftales hvordan og indenfor hvilken frist, entreprenøren skal få udbedret problemerne.

Det er en fordel, hvis du før afleveringsforretningen har konsulteret en af vores entrepriseadvokater, så du er sikker på, at eventuelle fejl håndteres korrekt. Det er især vigtigt, at du får juridisk hjælp, hvis entreprenøren ikke vil anerkende fejlene eller ikke vil tilbyde en tilfredsstillende udbedring.

Uanset om problemer med fliser opdages på afleveringsforretningen eller på et andet tidspunkt, bør du med det samme kontakte entreprenøren for at få rettet op på fejlene. Hos Sagførerne hjælper vi dig altid gerne med at håndtere sagen. Vores advokater er eksperter på området og har tidligere haft mange tilsvarende sager.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Første samtale med en entrepriseadvokat hos Sagførerne er altid gratis og uforpligtende. Vi sender ikke en regning uden, at det er aftalt med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en umiddelbar vurdering af din sag. Ofte hjælper det dig et langt stykke at tage en snak med en af vores advokater.

Sammen kan vi afklare dine muligheder, og om du har en sag, det giver mening af gå videre med. Vi hjælper gerne med at forfølge din sag helt til ende, så du ikke skal døje unødigt med skrukke fliser eller andre defekter.

Konsekvenserne af skrukke fliser

Det er vigtigt, at du hurtigt får taget hånd om problemet, hvis du opdager skrukke fuger. Det gælder især, hvis det er i vådrum så som badeværelser. Det er meget almindeligt at opsætte fliser i vådrum for at beskytte gulve og vægge mod vand og fugt.

Hvis fliserne ikke sider tilstrækkeligt fast, kan der trænge vand ind bag fliserne. Det kan i værste tilfælde få katastrofale konsekvenser og forårsage skader, som er dyre at udbedre. Der kan opstå problemer med skimmelsvamp og vandskader på de bagvedliggende bygningsdele. Pludselig kan regningen blive meget større end blot udskiftningen af fliser.

Derfor bør du hurtigt få igangsat udbedringsarbejde, hvis du opdager skrukke fliser. Især hvis det er et sted, hvor der er vandeksponering.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon