Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med fugerne i dit hus

Det er vigtigt, at fugerne i dit hus er lavet korrekt og er i god stand. Revner i fugerne kan resultere i dårligere holdbarhed og skader på murværk og selve bygningen. Derfor bør du få reklameret så snart du opdager skaderne.

Er de ansvarlige ikke lydhøre over for de skader, som du præsenterer for dem, kan det føre til konflikt, der kræver involvering af en erfaren entrepriseadvokat. Hos Sagførerne har vi erfaring med håndtering af denne type sager. Uanset hvor i landet, du befinder dig, kan vi hjælpe dig med at få rejst de relevante krav mod de ansvarlige håndværkere og forfølge dette helt til ende. Vi er specialister i byggesager og håndterer hvert år mange sager om problemer med fuger og murværk.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Din første samtale med en af vores entrepriseadvokater er altid gratis, og vi sender ikke en regning uden, at det først er aftalt med dig. Hvis du oplever problemer med fugearbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os og få en umiddelbar vurdering af din sag. På den måde kan vi sammen afklare, om du har en sag, det giver mening at gå videre med.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Læs mere om problemer som følge af revner i fuger

Revner i fuger kan fører til skade på murværket, og yderligere resulterer i, at huset påføres fugtskader. Hvis du oplever revner i fugerne, bør du få det undersøgt og eventuelt udbedret før revnerne forvolder yderligerer skade. 

Med andre ord har fugen ikke blot betydning for udtrykket, men tilmed en praktisk funktion, hvormed man som ejer bør være opmærksom på eventuelle revner. 

Skader på fugerne kan antage forskellig karakter: 

  • Revner i fugen mellemrummet mellem murstenene
  • Fugen dækker ikke fuldkomment
  • Fugen er beskadiget
  • Fugen er hullet 
  • Der er afskalninger på fugen 
  • Revner i fugen rundt om døre og vindure

  Udbedringer af revner i fugen:

  Udbedringer af revner i fugen er i visse tilfælde nødvendigt, for at der ikke opstår yderligere skade på bygningen. Det er dog væsentligt at være opmærksom på, hvorvidt skaderne bør dokumenteres før skaderne udbedres, såfremt der er forsikringsdækning for sådanne skader. 

  Når revner i fugerne skal udbedres, kan man ikke fuge “udenpå” den eksisterende fuge. Det er derimod nødvendigt, at den eksisterende fuge kradses ud.

  Dækker ejerskifteforsikringen? 

  Hvorvidt ejerskifteforsikringen dækker udgifterne til udbedring af revnerne, eller de deraf følgende skader afhænger altid af den konkrete forsikrings. 

  Typisk vil ejerskifteforsikringen dog dække skader der skyldes forkert brug af fugemateriale eller forkert udførelsesmetode. 

  Derimod er revner i fugen der skyldes almindelige bevægelser i bygningen etc. samt angreb af murbier sædvanligvis ikke omfattet af ejerskifteforsikringen. 

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon