Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5522

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med sætningsrevner i dit hus

Sætningsrevner er en form for skade, der kan opstå, når et hus 'sætter sig'. Det er typisk revner, som bevæger sig nedefra soklen og op igennem murværk mm. Det er vigtigt, at du hurtigt får taget hånd om sætningsrevner og lavet de nødvendige udbedringer, da det kan ende med alvorlige skader på huset. I yderste konsekvens kan sætningsrevner forårsage, at dit hus begynder at styrte sammen.

Ofte skyldes sætningsrevner, at der er problemer med husets fundering. Eksempelvis fordi entreprenøren ikke har lavet tilstrækkelige undersøgelser af jordbundsforholdene før byggeriet startede, eller fordi funderingen ikke er lavet korrekt i forhold til jordbundsforholdene.

Hvis du oplever sætningsrevner, vil der ofte være grundlag for at rejse krav mod den entreprenør, som har forestået funderingen af huset. Hos Sagførerne er vi eksperter i byggesager og vores entrepriseadvokater har ført mange sager om sætningsrevner. For at få taget effektivt hånd om din sag, bør du derfor overveje at alliere dig med en af vores entrepriseadvokater. Vi kan hjælpe dig hele vejen fra den indledende dialog med entreprenøren til at føre sagen i retten.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har opdaget sætningsrevner i din bolig. Vores advokater sidder klar ved både telefon og mail til at se på din sag.

Første samtale med en af vores entrepriseadvokater er altid gratis, så det koster dig ingenting at få en professionel advokat til at foretage en umiddelbar vurdering af din sag. Vi rådgiver gerne i din sag uanset hvor langt i processen, den er nået.

Kontakt vores specialiserede advokater


Susanne Damouni, advokat Kristian Krath, advokat Ring på tlf.: tlf.: 8743 5522 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Læs mere om sætningsrevner

Sætningsrevner kan underminere husets stabilitet, holdbarhed og i værste fald medføre sammenstyrtninger. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt får taget aktion, hvis du opdager sætningsrevner.

Det bør hurtigt undersøges, hvad årsagen til sætningsrevnerne er, og hvad der skal til for at forhindre yderligere skader og reparere de eksisterende. Hvor alvorlige sætningsrevner er, afhænger nemlig også i høj grad af, hvad årsagen er.

Da det kan blive meget dyrt at få udbedret skader og årsagen til sætningsrevner, er det vigtigt, at du hurtigt får rejst og fastslået dit krav mod de ansvarlige entreprenører. Det er særligt her, din advokat kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe dig med at håndtere sagen med de ansvarlige entreprenører, så den håndteres korrekt og optimalt.

Det vil ofte være nødvendigt at iværksætte forskellige former for sagkyndige undersøgelser for at få belyst sagen. Det kan blandt andet være nødvendigt at få afholdt syn og skøn. Vi har stor erfaring med sager om sætningsrevner, og står gerne for hele processen. Både når det kommer til at iværksætte nødvendige undersøgelser, og når det kommer til at repræsentere dig overfor entreprenøren og ved retlige instanser. Det kan f.eks. vise sig nødvendigt at anlægge en retssag ved domstolene.

Sætningsrevner vil ofte give grundlag for at rejse krav mod den eller de entreprenører, som har været ansvarlige for husets fundering. I første omgang vil du kunne kræve, at de laver de nødvendige udbedringer for at undgå yderligere sætningsskader. Du vil også kunne kræve, at entreprenøren reparerer øvrige følgeskader.

Hvis entreprenøren ikke vil eller kan udbedre forholdene, kan du alternativt kræve en udbedringsgodtgørelse. Det vil sige, at du kan kræve, at entreprenøren betaler de udgifter, du får til at rette op på problemerne ved at bruge en anden entreprenør.

Reglerne kan være komplicerede. Det anbefales derfor, at du får professionel hjælp fra en entrepriseadvokat til at håndtere din sag. Især hvis entreprenøren ikke er villig til at rette fuldstændigt op på problemerne. 

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon