Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar: 8743 5522

Den første samtale er gratis

Kontakt Sagførerne hvis du oplever problemer med fugerne i dit hus

Det er vigtigt, at fugerne i dit hus er lavet korrekt og er i god stand. Beskadigede eller dårlige fuger kan resultere i dårligere holdbarhed og skader på murværk og andre bygningsdele. Derfor bør du få reklameret hurtigt til de ansvarlige håndværkere, hvis du opdager, at der er problemer med fugerne.

Samtidigt er det også en rigtig god ide at kontakte en entrepriseadvokat hos Sagførerne. Særligt hvis de ansvarlige håndværkere ikke er lydhøre overfor problemerne eller ikke vil foretage det nødvendige for at rette op på problemerne.

Uanset hvor i landet, du befinder dig, kan vi hjælpe dig med at få rejst de relevante krav mod de ansvarlige håndværkere og forfølge dette helt til ende. Vi er specialister i byggesager og håndterer hvert år mange sager om problemer med fuger og murværk.

Første samtale med en entrepriseadvokat er gratis

Din første samtale med en af vores entrepriseadvokater er altid gratis, og vi sender ikke en regning uden, at det først er aftalt med dig. Hvis du oplever problemer med fugearbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os og få en umiddelbar vurdering af din sag. På den måde kan vi sammen afklare, om du har en sag, det giver mening at gå videre med.

Susanne Damouni, advokat, specialist i entrepriseforhold

Kontakt Susanne hvis du oplever problemer med fuger.

Susanne Damouni

Advokat, specialist i entrepriseforhold

Ring på tel: 8743 5522

Eller send en mail til sda@sagfoererne.com.

Læs mere om Susanne her...

Mød hele teamet med speciale i entreprisesager

Læs mere om problemer med porøse fuger

Fugerne er den mørtel, som er mellem murstenene i et muret hus. Fugerenes funktion er at binde murstenene sammen og bidrage til at gøre husets facade tæt, så den kan modstå vind og vejr.

Derudover er fugerne med til at stabilisere murene og bære vægten fra mure og tagkonstruktionen. Vægten fra taget og lignende skal gennem murene og herunder fugerne kunne forplante sig ned i husets fundament.

Det er altså af flere årsager vigtigt, at fugerne er lavet ordentligt og er i god stand. Hvis fugerne er ødelagte, kan det medføre, at resten af murværket nedbrydes hurtigere, eller at der kan opstå skader på andre dele af huset.

Fugerne skal derfor laves sådan, at denne type af problemer ikke opstår. Et hyppigt set problem er, at fugerne er porøse. Med det menes, at fugerne er for bløde/skrøbelige, så de let kan beskadiges. Fugerne bør ikke kunne skrabes ud med en finger eller lignende og bør være så robuste, at de igennem en længere årrække kan modstå vind og vejr.

Lever fugerne ikke op til dette, vil der ofte være tale om en mangel. Du vil ofte kunne rejse krav mod de håndværkere, som er ansvarlige for murværket. Håndværkerne vil i første omgang kunne pålægges at udbedre det fugearbejde, som ikke er udført godt nok. Det kan også komme på tale at kræve en erstatning svarende til prisen for at få udbedret problemerne ved en anden entreprenør.

Hos Sagførerne er vi eksperter i byggesager og har stor erfaring med sager om fuger og murværk. Vi har flere specialiserede entrepriseadvokater, som på daglig basis håndterer lignende sager. Vi har derfor stor indsigt i både juraen på området og de byggetekniske forhold. Det er en stor fordel, at din advokat er velbevandret i byggetekniske forhold, idet det giver betydeligt bedre forudsætninger for at kunne vurdere og håndtere din sag på den optimale måde.

Ofte skyldes problemer med porøse fuger, at der er brugt en forkert mørtelblanding. Det er nemlig vigtigt, at murerne får brugt en mørtelblanding, der passer til de anvendte mursten, det konkrete byggeri og vejrforholdene.

Uanset hvad problemerne med fugerne skyldes, hjælper vi dig gerne med din sag. I nogle tilfælde kan vi løse det med en skrivelse eller to til de ansvarlige entreprenører på vores brevpapir. I andre tilfælde kan det være nødvendigt at tage yderligere skridt så som at indbringe sagen for retten. Vi hjælper dig selvfølgelig til den løsning, der mest effektivt og billigst løber dine problemer.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon