Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er huseftersynsordningen?

Huseftersynsordningen er lavet for at sikre køber og sælger mod uforudset omkostninger i forbindelse med bolighandlen. Huseftersynsordningen omfatter udarbejdelsen af tilstandsrapporten og el-installationsrapporten. Disse rapporter er nødvendige for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

Det er sælger som bestiller tilstandsrapporten og el-installationsrapporten og yderligere fremlægger et tilbud til køber om en specifik ejerskifteforsikring. Hvis man ønsker at benytte den ejerskifteforsikring som sælger har fremlagt, betaler sælgeren halvdelen af forsikringspræmien.

I det tilfælde hvor køber og sælger er kommet til enighed om ejerskifteforsikringen, er begge parter sikret mod skjulte fejl og mangler. Hvis man som sælger ikke benytter sig af huseftersynsordningen, er man ansvarlig for skjulte fejl og mangler, der var til stede på overtagelsestidspunktet i 10 år efter salget.

Huseftersynsordningen anvendes almindeligvis ved køb af hus, sommerhus og villalejligheder. Ordningen bruges sjældent ved køb af ejerlejlighed, da undersøgelserne ikke kun skal foretages på selve lejligheden men hele ejendommen.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon