Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 17 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Vores boligadvokater er specialister i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Debitorskifte

- Den mest populære pakke - B14

Pakkens indhold

Ved et debitorskiftet på et ejerpantebrev, indtræder en ny person som skyldner på gældsbrevet, mens den tidligere skyldner frigøres fra sin gældsforpligtelse.

  • Ejerpantebrevet overdrages til den nye ejer af boligen.

NB: Tinglysningsafgiften på et nyt ejerpantebrev er 1,45 % af pantebrevets værdi med tillæg af 1.825 kr. Ved registrering af et debitorskifte, skal du imidlertid alene betale 1.825 kr. i tinglysningsafgift. Du sparer således en afgift svarende til 1,45 % af pantebrevets værdi.

Pris DKK 2.595,-

Bestil nu

Hvad er et debitorskifte af et ejerpantebrev?

Et debitorskifte er en overdragelse af gæld fra én person til en anden. Ved bolighandler sker et debitorskifte oftest, når et ejerpantebrev, skal overdrages til den nye ejer.


Debitorskifte i forbindelse med boligkøb

Hvis du køber bolig og ønsker at overtage sælgers ejerpantebrev, skal der ske et debitorskifte på dette. Vi kan som din boligadvokat hjælpe dig med denne overdragelse.


Tinglysningsafgiften på et nyt ejerpantebrev er 1,45% af pantebrevets værdi med tillæg af 1.825 kr. Ved registrering af et debitorskifte, skal du imidlertid alene betale 1.825 kr. i tinglysningsafgift. Du sparer således en afgift svarende til 1,45% af pantebrevets værdi.


Debitorskifte ved køb af en ejerlejlighed

Når du køber en ejerlejlighed, er det almindeligt, at ejerforeningen vedtægtsmæssigt skal have sikkerhed i din ejerlejlighed. På den måde er ejerforeningen sikret, at du opfylder dine forpligtelser overfor ejerforeningen. I praksis sker det enten ved, at vedtægterne er lyst pantstiftende på lejligheden, eller ved at ejerforeningen får sikkerhed i et eksisterende ejerpantebrev.

Såfremt der er tale om et eksisterende ejerpantebrev, assisterer vi gerne med at lave et debitorskifte herpå til en fast lav pris.

Priser

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon