Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Se vores film her:

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Boligadvokat Jeanette Brauer er  specialist i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser fra 2.495 kr. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Hvad er et debitorskifte af et ejerpantebrev?

Et debitorskifte er en overdragelse af gæld fra én person til en anden. Ved bolighandler sker et debitorskifte oftest, når et ejerpantebrev, skal overdrages til den nye ejer.


Debitorskifte i forbindelse med boligkøb

Hvis du køber bolig og ønsker at overtage sælgers ejerpantebrev, skal der ske et debitorskifte på dette. Vi kan som din boligadvokat hjælpe dig med denne overdragelse.


Tinglysningsafgiften på et nyt ejerpantebrev er 1,45% af pantebrevets værdi med tillæg af 1.750 kr. Ved registrering af et debitorskifte, skal du imidlertid alene betale 1.750 kr. i tinglysningsafgift. Du sparer således en afgift svarende til 1,45% af pantebrevets værdi.


Debitorskifte ved køb af en ejerlejlighed

Når du køber en ejerlejlighed, er det almindeligt, at ejerforeningen vedtægtsmæssigt skal have sikkerhed i din ejerlejlighed. På den måde er ejerforeningen sikret, at du opfylder dine forpligtelser overfor ejerforeningen. I praksis sker det enten ved, at vedtægterne er lyst pantstiftende på lejligheden, eller ved at ejerforeningen får sikkerhed i et eksisterende ejerpantebrev.

Såfremt der er tale om et eksisterende ejerpantebrev, assisterer vi gerne med at lave et debitorskifte herpå til en fast lav pris.

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale er gratis.

Priser

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon