Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452
Se vores film her:
Tid: 18 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Skilsmisseadvokat til bodelingsoverenskomst

Står du midt i en skilsmisse, er der mange forhold, der giver anledning til spørgsmål - ikke mindst spørgsmål om økonomi i forbindelse med din skilsmisse. Hos Sagførerne er vi eksperter i at lave bodelingsoverenskomster og kan guide dig igennem reglerne og assistere dig igennem skilsmissen, så også bodelingsoverenskomsten bliver gyldig.

Vil du vide mere om bodelings­overenskomster?

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvad du bør være opmærksom på, når det kommer til en forestående bodelingsoverenskomst. 

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon