Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452
Se vores film her:
Tid: 18 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Skilsmisse og det fælles hus 

Er du blevet skilt fra din tidligere ægtefælle, er noget af det første, der kan give anledning til problemer, beslutningen om hvad der skal ske med det fælles hus. Skal huset sælges til tredjemand eller den ene ægtefælle? Og hvilke forhold er relevante ved vurderingen af huset ved skilsmissen? Hos sagførerne er vi eksperter inden for skilsmisseret og står klar til at bistå dig, der søger rådgivning om, hvad der skal ske med huset efter skilsmissen. 

Vil du vide mere om, hvad der skal ske med huset efter skilsmissen?

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvilke regler der gælder, når du og din tidligere ægtefælle skal blive enige om, hvad der skal ske med huset efter skilsmissen. 

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon