Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Selskabsstiftelse

>Når flere parter ønsker at stifte et selskab sammen, er det vigtigt at få udarbejdet en ejeraftale. Det er ejeraftalen, der sammen med bestyrelsens forretningsorden, selskabets vedtægter og direktørens kontrakt regulerer, hvem der reelt har den bestemmende indflydelse i selskabet. I en ejeraftale reguleres det bl.a., hvem der kan udpege bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsens formand, hvordan væsentlige beslutninger træffes, hvordan man skal forholde sig, hvis ejerne ønsker at  gå hvert til sig, om der er ret eller pligt til at indskyde ny kapitel i selskabet og meget mere.

Det er afgørende for værdien af ejernes kapitalandele, at aftalerne omkring det fælles ejerskab til selskabet er på plads. Hos Sagførerne har vi stor erfaring med ejerkonstruktioner, og vi assisterer både med at hindre ejerkonflikter før de opstår, samt med at løse dem efter, de er opstået.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon