Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Selskabsstiftelse

Når flere parter ønsker at stifte et selskab sammen, er det vigtigt at få udarbejdet en ejeraftale. Det er ejeraftalen, der sammen med bestyrelsens forretningsorden, selskabets vedtægter og direktørens kontrakt regulerer, hvem der reelt har den bestemmende indflydelse i selskabet. I en ejeraftale reguleres det bl.a., hvem der kan udpege bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsens formand, hvordan væsentlige beslutninger træffes, hvordan man skal forholde sig, hvis ejerne ønsker at  gå hvert til sig, om der er ret eller pligt til at indskyde ny kapitel i selskabet og meget mere.


Det er afgørende for værdien af ejernes kapitalandele, at aftalerne omkring det fælles ejerskab til selskabet er på plads. Hos Sagførerne har vi stor erfaring med ejerkonstruktioner, og vi assisterer både med at hindre ejerkonflikter før de opstår, samt med at løse dem efter, de er opstået.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon